Искам да ви попитам няколко въпроса и ще се радвам, ако ми отговорите.
Примерно не се видите днес, през какъв интервал от време се чувате с гаджето ви. (ако не е на някаква работа разбира се)
То пренебрегва ли ви от приятелите си?
И какво за вас означава то да ви обръща достатъчно внимание?
Обикновено вечер, като разговорът може да варира от десетина минутки до два-три часа.
В никакъв случай. Не се е случвало умишлено да предпочете приятели пред мен. През голяма част от времето сме в различни градове, та си има достатъчно време без мен. Аз почти не изпитвам нужда от такова.
Да не се чувствам пренебрегната, което е доста условно понятие; да не казва на приятели неща, които аз не знам или които е казал на мен след ужасно много време на доказване на доверие; да не ме забравя, когато излезем; да се сеща да се обади/пише, а не само аз да звъня.
Примерно не се видите днес, през какъв интервал от време се чувате с гаджето ви. (ако не е на някаква работа разбира се) Поне два пъти се чуваме. Друг път следобед, преди да сме се заели с ангажиментите си, поради които не можем да се видим и това е. Някак, не одобрявам самата идея да се звъни през интервал от 30 минути.
То пренебрегва ли ви от приятелите си? Не.
Когато искаме да си излизаме с приятелите си - правим го. Казваме си днес ще се видим от еди-кога си и след това ще излизаме с приятелите си, примерно.
И какво за вас означава то да ви обръща достатъчно внимание? Достатъчно, за да мога да видя, че се сеща за мен.
Иначе по темата. Звъним си по 1, макс 2 пъти на ден. Не ме пренебрегва и ми обръща достатъчно внимание, до колкото разбира се работата ни позволява. Не мога да очаквам от него да е нон стоп до мен. Дори ако не живеехме заедно, едва ли щях да го виждам всеки ден.
Няма определена цифра, която да показва колко често трябва да се виждате, както няма и определена цифра кога да си изгубите девствеността, разберете го. Всичко е до въпроса на желание. Всеки има нужда от лично пространство. Аз не мога да си представя да има до мен залепен някой постоянно. Прекарвайте си добре заедно, забавлявайте се, не е задължително дори да е всеки ден. Няма да ви се прецака връзката, ако не се виждате всеки ден, не сте заедно при всяка възможност. Всеки има определени хобита и неща, които върши сам или с определени хора, които не са партньорът. Не смятам, че това пречи на връзката, напротив.
Аз не задължавам човека до мен да сме заедно 24/7, а внимание е последното нещо, което ми липсва.
Примерно не се видите днес, през какъв интервал от време се чувате с гаджето ви. (ако не е на някаква работа разбира се)
В дните,в които нямахме възможност да се видим, се чувахме вечер, колкото на кратко да си кажем как е минал денят, да видим кой как е, има ли нещо ново и така..
То пренебрегва ли ви от приятелите си?
Не,в обща компания бяхме.
И какво за вас означава то да ви обръща достатъчно внимание?
Забравила съм какво е вече .. хах (нямам си приятел от година.. и не ми и трябва xD )