- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да разбера, че съм свършила?
6te me pomislite za luda,no ni6to.kato pravq sex s gajdeto mi i kak da razbera,4e sum svur6ila???
Moderated by krem4et0
т.6 и т.7 от Правилата на форума!
Аз отде да знам не съм жена ама по скоро биха те помислили за тъпа не за луда не се засягай
Брато тъпа е слабо казано.Първоначално написано от ^efas^^
Гостинке аз също не съм женка ма щи стани много кеф в сл***та.
абее глупав въпрос
Той не умира!!!
xaxaxa kak q narediha .... emi kak moje da razbere6 , estestveno kato oseti6 orgazma ... ili trqq da ti kajem sq koe e orgazma![]()
Тя май точно това питаше![]()
q po dobre vij da ne si pada6 po momi4eta,4e kato gledam ne6to ne ti e v red....
Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.
mn znaete be.tctctc.momi4eto pita sori 4e ne moga da ti otg 6tot takiva sa obstoqtelstvata...varxa na sladoleda ne dostiga6 prosto qvno ne6to v mom4eto ne e nared ili ne te privli4a ..nz
Mi kat ti pote4e myzgata e du6a!![]()
I'M GONNA LET THE MUSIC BE MY LANGUAGE
Бали мама му не знам![]()
![]()
OMFG!na kolko si ?na 12 13?chakai da porasnesh i shte razberesh!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Омг .. Секс тръгнала да ми прави ..![]()
Любовта няма граници .. :>
ОоОо,ама то ся модерно да се прави секс на 12 години.Ако си на14-15 и си девствен,значи си смотанПървоначално написано от BaByLisS
![]()
![]()
![]()
Каква мода,какво чудо ...
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Като порастнеш- ще разбереш![]()
Еми никой тук не може да ти го обясни..когато му дойде времето сама ще разбереш![]()
Ox, не мога да ви разбера?!Откъде решихте, че момичето е на 12-13? Нито е казала на колко е, нито нищо, а някой просто попита "на колко си" и не дочака отговор от авторката, а реши сам да си отговори.
![]()
![]()
Да свършиш значи да изпиташ оргазъм,както по-нагоре казаха. Има вагинален и клиторен оргазъм. Клиторния е когато си играе с клитора ти и достигнеш до такава степен на удоволствие, че няма на къде повече и имаш усещането, че ще се напискаш.. просто усещаш как цялото сексуално напрежение спада. При вагиналния (партнйора ти трябва да е много на ясно какво прави за да те докара до такъв оргазъм) усещането е страхотно, може и да се гърчиш от удоволствие... но каквото и да ти пиша - просто трябва сама да го усетиш. Успех и го раздавайте разумната в секса - с презерватив.![]()
Няма ли кой да я заключи тая тема?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Mislq che otg ti e polezen za vsichki, no bih iskala da popitam.. a tova useshtane za napishkavane.. naistina li moje da se sluchi ili kogato usetim tova e dobre prosto da se otpusnem i da se otdadem na varhovnoto usehstane bez da se pritesnqvame?![]()
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!