- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Спеееееееешнооооооооооооо
На какъв език е? Японски, китайски? Ако е японски, може да мога да помогна, една приятелка поназайва японски.
Знаеш ли на какъв език е ? Имам на телефона един преводач,
който превежда с камерата, но не може да разпознае езика. От китайски и японски не превежда нищо.
Всъщност .. сигурно ли си, че така се чете ? Да не е на обратно или завъртяно ?![]()
Този символ е китайски и е част от думата за смърт. Друго не мога да ти кажа.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ох, приятелката ми сякаш е потънала вдън земя, не мога да я намеря по никакъв начин... В най скоро време ако се чуем, ще я питам.![]()
прилича на този за смърт , да...
maDamn
Моля! Да знаеш, че думата с нищо не ти помага, защото се състои от два символа. Потърси как се произнася и ще разгадаеш поне произношението на първия. Това може да ти помогне или питай във форума на СУ, специалност китаистика. Аз съм само любител и толкова от мен. Успех!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Стана ми интересно :с
Always wanna play but never wanna loose
Стискам палци татко ти да е добре, щото хич не ми харесва тва говорене в минало време за него. Сериозен съм.
Welcome to the Jungle...
Да бе я кажи какво е станало че всеки си мисли най-лошото
Еми.. най-лошото стана.
Не ми се навлиза в подробности, не ми се пуска дори статия, толкова са много в интернет и пишат такива глупости.. Просто не разбирам как може да има такива хора, въобще не мислят какво им е на близките му, писали каквото им падне, само и само да стане историята, а дори и 1% от написаното не е истина..![]()