.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    epichniq
    Guest

Unhappy Kак да впечатля момичето?

Здравейте!Моля за съвет,изпаднал съм в затруднена ситуация!Харесвам момиче,което е от моя клас.Виждаме се в автубуса за училище тъй като тя пътува с него също.Аз я заговарям и тя ми се усмихва,но...Като цяло си говорим най-вече за училище,опитвал съм да променя темата но разговора не върви много много.Иначе ми си струва че не е напълно отдадена на него и не и е главния интерес.В училище не си говорим особено често,а бих искал да се сближа повече с нея.И на двамата сме на 15 години.Моля за помощ ако може!!

Голям фен Аватара на notlike
    Трудно ще я впечатлиш. Забелязал съм, че ако не върви разговорът с един човек леко, МНОГО трудно може да изникне нещо, макар и да има някакво привличане. Просто опитай късмета си другаде, пич.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

epichniq
    Guest
    чудил съм се просто дали не бъркам аз някъде..в самия подход или просто само училището е общото между нас..

Голям фен Аватара на s40t4
    Ако хванете да си лафите повече и повече може и повече от приятелство. Гаджета,където си мълчат един на друг има ли?

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Откажи се, няма смисъл да си трошиш главата и не се обвинявай.
    Дръж се непринудено, ако ти е фикс-идея, няма да се получи...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от epichniq Виж мнението
    чудил съм се просто дали не бъркам аз някъде..в самия подход или просто само училището е общото между нас..
    ...или мацката си харесва друг и се чуди как да те отреже, или в момента не й е до гаджета, или не си й приятен, или само на мен ми се струва, че й досаждаш...?
    Може да има много причини. Може дори да не те харесва особено, но да не иска да ти го каже, за да не те обиди. Защо не си размените facebook или нещо такова, за да чатите. Може да намерите обща тема извЪн автобуса.

Дори не прочетох темата , но от заглавието се подразбира - Ползвай сърцето си - не патката !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Покажи й мъжкото си достойнство с много любов!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Chacho
    Най-лесният начин да впечатлиш момиче е да не се мъчиш да го впечатлиш.

Няхаха.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Щом училището не й е главният интерес, а вие не си говорите за нищо друго. Попитай я от какво се интересува, какво й е хобито и какво обича. Може да си пишете бележки или фейсбук, скайп. Стопете леда и тогава я сваляй

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си