- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Казах й, че искам време!
Здравейте, пише ви едно доста отчаяно и объркано момче което има сериозен проблем.
Та, проблемът е следният имам приятелка от 5 месеца( От Октомври )
Пет месеца във който от тези 5 месеца е имало караници дразнения, както всяка една връзка.
До преди месец някъде тя искаше прошка от мен заради нещата които ми направи преди три-четири месеца ще ви изброя някои от неините доста грешки!!!!! (Беше писала целувки на други момчета,коментираше снимки, беше си писала със едно друго момче и тя там си даде номера за да излезнат със въпросното момче, но това не стана защото разбра, че аз и писах от този скаип, правише си каквото си искаше.Има и други случки който са ме разтройвали доста но да не ставам подробен!) Писания, писания, лъжи, лъжи и накрая й простих.
Разплака се пред мен, казах й, че всичко свърши но след няколко дена и казах, че и прощавам.И почнахме на чисто..
Разглеждах онзи ден из фейс профила на приятелката си и видях една хронология от (Септември). Със един неин познат който са имали веднъж интимна връзка. Въпросната хронология там пишеше много неща който тя ми беше казала, че не ги е правила до сега.
И така преди два дена реших да я попитам пак на 4 очи след като видях хронологията, подробно всичко наново. Тя пак отрече това и ме излъга!
Аз съм сигурен и съм сигурен на 100 процента че тя лъже(Защото всичко си пишеше във хронологията), питах е съвсем елементарни неща, но тя пак ме излъга!. Дори и се виждаше във очите, че тя ме лъже. Дори и тя надтикна, че ме лъже само защото не е искала пак да се караме затова ме е излъгала.
Но това не е нищо, преди 3-4 месеца след като тръгнахме със нея, тя беше споменала във един чат, че е от леките момичета(К***А)! И аз останах доста шокиран, тя съгласи се да отидем на една пейка за../с..с/ толкова лесно без проблем се съгласи,но това не стана поради много причини!
Имала е повече интимни връзки от мен и това супер много ме смущава и ме дразниСамо като си представя, какви неща сигурно е правила и ми става гузно й гузно й...
След толкова лъжи лъжи, грешки, дупки..(има и ДОСТА други случки но не искам да ставам подробен!)
След последната лъжа от онзи ден за тази хронология, казах и право във лицето, че ми омръзна някой да ме лъже и да ме юрка на ляво и на дясно аз не съм кукла на конци!
Тя ме попита дали всичко свърши и аз и казах, че вече всичко свърши. Текнаха и сълзите и ме прегърна здраво и излезна посредата на улицата, Просто бях изумен, изумен толкова много ме изложи със тази нейна постъпка, че ми идваше да си тръгна!!
Казах и след това, че искам време.
Че съм страшно объркан, тя ми каза преди месец , че се е променила, но аз това не го виждам.
Тя е изключително мила и добра със мен, до сега нито едно момиче не се е държало толкова мило със мен и не е държало толкова на мен, отколкото тя!
- Объркан съм трудно ми е, е какво сега
Днес във 6:00 ще се срещем да говорим отново със нея, какво да й кажа? как да постъпя, объркан съм и искам време но ме е страх да не направи някоя глупост. Сериозни идей ?
Бате .. колко да си объркан??
Сам изброяваш каква мастия е, как те лъже и какво ли още не и питаш как да постъпиш? Я изтрезней малко и помисли като хората, с мозъка, не с пацата.
Всеки има право на шанс,понякога хората зарязват човекът с когото са ,за много по-малки и дребни неща,дори които не стоят така.Но вслучая тя буквално е действала зад гърба ти с реални хора,след това те е излъгала,защото е имала желанието да се срещне с този човек,също така чата мисля,че е бил от преди да се съберете,може тогава също да е лъгала.Знаеш ли...
Ти сам си си сложил таралеж в гащите,ако поговориш с нея и и кажеш всичко,което чувстваш и всичко от което си разочарован,дадеш и срок в който да покаже ,че се е променила или че поне се опитва.Но сам трябва да си прецениш,дали би могъл да изтърпиш още едно разочарование или просто да видиш дали тя държи достатъчно на теб...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Искам само да вметна, че това, че си е писала с момчета, пращала е някакви си целувки и е коментирала снимки - не е кой знае какво и е било глупаво да го повдигнете на въпрос, изобщо.
Иначе в другото си има вина. Да те лъже очевидно, гледайки те право в очите и то не веднъж - не й позволявай да те разиграва повече. Ако ще дадеш шанс - бъди твърд и покажи, че случи ли се нещо такова отново, си тръгваш завинаги. Ако ще казваш не - давай. Няма да тръгне да се самоубива, явно е актьорска личност и разиграва сцени. А ти не си объркан - просто те е страх.
Вече си постъпил правилно като си й казал, че това е краят... не мисля че е добра идея да се виждате отново, най-много пак да й простиш, да се съберете и след седмица отново да почне да те разиграва.
Хората не се променят. Когато веднъж се случи нещо-може да е грешка, но случи ли се втори път -ще се случи и трети. Колко да се е променила? Няма да лъже и да си пише с други ли? Ако искаш да си с нея - бъди, но трябва да преглътнеш миналото й,защото не можеш да го промениш. Но ако не може да живееш с това, просто забрави всичко и не се занимавай повече![]()
Съвет от мен: повече от 1 прошка/компромис - не !
когато правиш това нещо (прошката/компромиса), покажи на човека, че действаш против собствените си принципи, защото той е по-важен от тях. Ако ги погази - чао, адиос, аривидерчи, саюнара или там, както му се вика![]()
Само малък въпрос защо си й чел хронологията на фейса ?
Не знам поговори с нея може пък да се промени но щом така те лъже и то много пъти . Значи нещо във връзкаат ви куца и най-вероятно просто вече не те харесва и те прави на маймуна . Но пък не съм cъгласна , че хората не се променят може един сериозен разговор или временна раздяла да й отвори очите . На всеки му се е случвало да кривне от пътя въпросът е после да се поправи .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-22-2013 на 14:31
Първо - от самото начало на връзката тя е започнала да се държи толкова к*рвенски, не знам защо си се занимавал въобще с нея след това. Според мен никак не е нормално да започва с номерата още от първия месец.
Второ - това, че не ти е разкрила всичко по-пикантно не е толкова лошо. Всеки човек си има тайни, ако става въпрос за неща, които е правила в секса - грешка е да държиш да знаеш всичко от-до. Не ти е казала или защото я е било срам, или защото не е искала да се почувстваш обикновен, а по-специален.
Трето - съжалявам, че ще ти го кажа, обаче едва ли си единствения човек с когото се държи мило и на когото държи.
Да но направих грешкйа и й простих отново, и сега съжалявам. Още съм страшно объркан и не знам дали искам да продължа със нея, идей ?![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Усещам, че аз, Магнолия и героят на Лори - Хаус мислим по 1 и сЪщи начин: хората не се променят!
Не виждам проблем в коментирането на снимки. В сми - и аз коментирам много такива вЪв фейса. Това не означава, че искам да спя сЪс всички, на които сЪм коментирал снимките или сЪм пращал целувчици и прегрЪщащи мечета... Това са просто емотикони.
За останалите неща - брат, не се занимавай повече с нея. Дал си и шанс. Няколко пЪти. Пропиляла го е. Стига ти толкова.