- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто любовта изчезна
Здравейте. Много съм объркана от известно време и ще ви помоля за съвет. Ходех с едно момче няколко месеца. Влюбих се силно. Той твърдеше същото и за кратко нещата уж станаха сериозни. Но не след дълго разочарованията започнаха, скандалите също. Карахме се сериозно няколко пъти, но дребните караници бяха ежедневие и в един момент аз се изморих. Скъсах с него, но той и до днес не спира да ми звъни, да ме причаква пред нас, отношението му в момента е перфектно, най-милият на света е в момента, но въпреки това от моя страна любов няма. Постоянно говори неща от сорта на : '' Ще те направя най-щастливата, само бъди с мен''. Освен, че не чувствам нищо, не вярвам и че човек може да се промени за толкова кратко, а просто в момента се опитва да си ме върне и после пак ще е същото. От друга страна, обаче си мисля, че такова момче няма да срещна, защото наистина прави и невъзможното. Чудя се дали липсата на чувства от моя страна е временна и дали всъщност силната тръпка е от толкова голямо значение ? Дали това, че ми е гадно само като тръгне да ме целува ще се промени?! Постоянно си повтарям как трябва да му дам шанс и как трябва да повярвам, че отново ще се влюбя, но един вътрешен глас ми повтаря, че не трябва да съм с него отново.
Щом не изпитваш чувства не бъди с него...сама каза, че вътрешния ти глас това повтаря. Няма смисъл да си с него просто щото "такъв няма да намериш". И повярвай ми, каквото и да ти говори - промяна в 99,9 % от случаите няма, казвам го от личен опит и наблюдения...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
върви се прегледай...бившата ми приятелка сега реве заради тия простотии...не ме обичала, ама искала да е с мен, ама пък не ме харесвала, после обратното, после разни комбинации...ама така е, като чувате разни гласове
Още днес ще си запиша час. :Д Виж, човешките взаимоотношения са много сложно нещо ии почти никога не могат да се определят на 100 % какви точно са. ''Комбинациите'', за които говориш са много често срещани. А и аз пиша: '' Не чувствам нищо'', просто ме е страх да не сгреша.![]()
Ако имаш притеснения ,че всичко ще е същото - просто не го прави. Има го тоя момент, в който ти казва ,че ще се промени , 2-3 седмици всичко е окей, след това се започва пак старата песен. Естествено може да има и изключения,но масата си остават същичките.
Ако мислиш ,че всичко ще е същото и искаш да се самосъхраниш - бягай от него.
maDamn
Как ще си била силно влюбена,пък сега дори да те целува ще ти е неприятно.Не знам,не ми се връзва,според мен дори преди да започнете да се карате чувствата при теб не са били толкова силни,откъдето следва да ти кажа да не се събираш с него,щом нямаш чувства.Да си използван е най-гадно.
Щом в момента нищо не те влече към него - не му давай шанс.
Ясно е, че насила хубост не става. Няма как насила да се накараш да се влюбиш в него, още повече, когато се вслушваш във вътрешни гласове + сърце + разум. И е възможно заради любовта хората да се променят, между другото.
По принцип бих казала, че не е невъзможно човек отново да се привърже към някого, макар и вече веднъж да е охладнял. Но при теб нещата са други, щом чак ти е "гадно" да те целува.
Не знам дори защо се чудиш при тези обстоятелства. Не му давай празни надежди на момчето.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз мисля, че ако не не правеше всички тези неща за тебе, щеше да имаш интерес. Но понеже момчето иска да е с теб и ти го показва, ти се правиш на интересна. В крайна сметка не знаеш какво искаш, а момчето тичка след теб.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
martin4itu ти го каза. След като се е показал толкова отчаян и че се нуждае от теб, интереса ти се е изпарил.
Никога не съм харесвала лоши и недостъпни момчета и това че в момента тича е след мноого време, през което на мен ми е било гадно. Написала съм, че ми е гадно дори като тръгне да ме целува, защото се сещам как със същите тия устни всеки ден е говорел лъжа след лъжа, мисля, че на това се дължи сегашното ми отношениеА и това че съм охладняла към някого не мисля, че ме прави несвястна, както някой написа.
Последно редактирано от Paolafoka : 03-24-2013 на 21:11
Няма ли любов-няма смисъл. Докато си губите времето един с друг може да си намери момиче, което ще си мечтае да го целува, а няма да и е гадно... и ти да срещнеш момче, в което да се влюбиш![]()
Неее, не става дума да си несвястна. Просто е така, нещо получиш ли го лесно ти губиш интереса към него. В случая ти се моли да го приемеш. Ето, сама казваш, че нямаш грам привличане към него.