Здравейте, дълго време си мислех, че не мога да се влюбя, имах дълга и много тежка връзка. Но ето, че дойде ден и в който се влюбих. От 1 месец някъде един познат си хвана приятелка. Всичко беше супер, докъто преди два дена не се събрахме на купонче. Напихме се много всички, цяла вечер танцувахме и тн, в края на вечерта въпросната двойка се скара, момчето посегна на момичето, при което веднага се намесих и го спрях, след което си тръгнахме, като момчето се направи на идиот и просто се прибра. Аз едно момиче и въпросното, отидохме в къщата на момичето което беше в нас. Там домакинята си легна на едното легло, а на другото момичето което се скара с приятеля си и ме викна да легна до нея... аз легнах и тя мее гушна супер мило, лежахме си и както казах бяхме пийнали и започнах да я опипвам, при което тя не ме спря... заспахме така, без нищо повече, легнали заедно - гушнати.. от тогава всякаш се появиха някакви чуства, не знам но или така ми се иска, или наистина е така, но по самото и държание тя има нещо към мен, споделя ми, държи се мило с мен... прекалено от колкото с другите, не знам какво да правя, мисля че наистина се влюбих, но не знам какво да направя, не знам коя е правилната постъпка... мисля си, че ако оставя нещата така, и оставя да се сближим още повече, евентуално може да се получи нещо, но едновременно с това се наранявам много... защото не знам може ли да стани или не... те са от скоро заедно, изобщо не знам... много съм объркан....