- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случи се и не знам какво да правя... имам нужда от съвет .. :)
Здравейте, дълго време си мислех, че не мога да се влюбя, имах дълга и много тежка връзка. Но ето, че дойде ден и в който се влюбих. От 1 месец някъде един познат си хвана приятелка. Всичко беше супер, докъто преди два дена не се събрахме на купонче. Напихме се много всички, цяла вечер танцувахме и тн, в края на вечерта въпросната двойка се скара, момчето посегна на момичето, при което веднага се намесих и го спрях, след което си тръгнахме, като момчето се направи на идиот и просто се прибра. Аз едно момиче и въпросното, отидохме в къщата на момичето което беше в нас. Там домакинята си легна на едното легло, а на другото момичето което се скара с приятеля си и ме викна да легна до нея... аз легнах и тя мее гушна супер мило, лежахме си и както казах бяхме пийнали и започнах да я опипвам, при което тя не ме спря... заспахме така, без нищо повече, легнали заедно - гушнати.. от тогава всякаш се появиха някакви чуства, не знам но или така ми се иска, или наистина е така, но по самото и държание тя има нещо към мен, споделя ми, държи се мило с мен... прекалено от колкото с другите, не знам какво да правя, мисля че наистина се влюбих, но не знам какво да направя, не знам коя е правилната постъпка... мисля си, че ако оставя нещата така, и оставя да се сближим още повече, евентуално може да се получи нещо, но едновременно с това се наранявам много... защото не знам може ли да стани или не... те са от скоро заедно, изобщо не знам... много съм объркан....
Изяснил съм се.... пиян залян, не си лягаш с кого да е , пак трябва да има все някакво привличане... около 3-4 часа лежахме гушнати
Ако ми обясниш защо "без нищо повече"... защото ми звучи крайно нелепо.
Иначе малко си въобразяваш глупости, ако аз се влюбвах във всяко момиче, което ме е гушкало, или съм спал до/с нея... не ми се мисли![]()
Може пък и да стане нещо. Но това ще повлияе доста негативно на приятелството ти с нейното сегашно гадже. Ако си готов да го жертваш в името на опита - давай.
Да, малко вероятно звучи да се влюбиш в някой от едното гушкане, но явно между вас има някакво привличане, защото иначе тя не би те поканила да легнеш до нея, а и ти съответно - не би се вкарал в този размисъл, ако не беше така и от твоя страна.
Последно редактирано от Josefinne : 03-23-2013 на 05:13
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Като цяло доста долна постъпка.. те скарани с приятеля й и ти се възползваш от това xD Постави се за секунди на мястото на него, няма да ти стане много приятно, нали?? Тя също прави курвенски номера.....но както и да е, най-добре се изяснете, тя с него, ти с нея, тя с теб.![]()
И от 1 вечер на гушкане + приказки може да се разбере, дали има химия между 2ма души (личен опит)
Ако наистина го има този фактор, пробвай си късмета, не губиш нищо. А щом този мухльо му минава през главата да я удря, значи не е мъж на място и не става за приятел (пак съдя от хора около мен). Съберете се някъде само двамата, прегърни я целуни я, поговорете си за онази вечер, която сте прекарали заедно и ще си проличи, какви са очакванията ѝ за теб![]()
Били сте пияния най - вероятно. Тя е била разстроена , видяла е вероятно ,че ти не стоиш съвсем безразличен и като за награда ти е позволила да се гушкате...на мен така ми прозвуча. Все пак ти си " китюка на оръфания кон ", който я е предпазил от другия глупендер,който е опитал да я удари.
Има я и вероятността просто да е имала нужда от близост в тоя определен момент, ама тва не е фактор , че тя би имала нещо към теб.
Не си прави излишни илюзии, просто си привлечен, стой малко настрана и гледай да не и натякваш случката,ако и тя очевидно те отбягва.
Не се надявай на нищо. Има много принципи,по които могат да се развият нещата и най-вероятни ми се струват:
1 Тя му прощава за тъпата постъпка и си се събират. ТИ си аут.
2 Разделят се след време, но тя не иска нищо от теб,защото е било мимолетно - ти си аут.
maDamn
Така като ви слушам... не знам. Виждам, че се държи по различно с мен... мисля да оставя да се сближим още повече, и ще се надявам, че тогава по-ясно ще си проличи, ако има нещо към мен![]()
Абе, ти стой още малко и наблюдавай само, и ще затънеш в приятелската зона.
Аз бих направил така: ще седна насаме с нея, ще поговорим, ще й обясня, че я харесвам наистина много, но сЪм обЪркан поради факта, че не знам дали тя ме харесва и какви са й отношенията с другото момче. Ще й обясня сЪщо така, че не искам да попадам в графата "само приятел" и че наистина дЪржа на нея и искам врЪзка, а не ми е само бройка.
Ако момичето си пада по онзи другия и го обича, сорка за теб. Ако не - значи не виждам причина да не трЪгнете. И все пак - поговорете. Пили сте, пили, обаче както се казва: от дете и от пиян, можеш да чуеш истина само... Така че, ако не е била трупясана, не мисля, че поведението й може да се оправдае с "Бях пияна".