- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ИСКАМ ДА НАПЪЛНЕЯ!МНОГО ИСКАМ ДА НАПЪЛНЕЯ!!!
От малка съм все слаба.То беше от неядене и нерви... Ам сега порастнах..разкарах се от проблемите, уж не се ядосвам толкова много и пак не мога да мръдна и килце. на 21 съм, 42 кг, 160см.
Искам да имам извивки, да има какво да се пипне.Много си харесвам дупето, защото е леко изхвръкнало ^^ всмис дънките и поличките поне ми стоят добре.Но като се погледна в огледалото и съм мн skinny.Преди време си казах, че ще ям само от Макдоналдс, та нали гледам американците надебеляват от него...ядох, ядох и най - много 1 кило да съм качила, което май само на дупето ми отиде, после и то изчезна. Мда и това е проблемно, защото каквото ям май Само на дупето, САМО ТАМ :@
Не знам вече какво да правя искам да имам и нещо по ръчичките, и като ме прегръщат да не се усещат само кокаляци.
Ако може да ми дадете някакви съвети или примерно мениу(не мога да намеря буквата на клавиатурата...) Ще се радвам :]
и аз искам да надебелея ;ххх ама не става
и аз съм 42кг в момента обаче на 17, ям ама съм си все такава, може би да е от стреса и напрежението всеки ден, доста ми е натоварено, нз нз
Не яж боклуци, яж си хубава храна. Всеки ден по поне 2 шепи ядки (ама не бирени фъстъци) или кофичка заквасена сметана и гъза ти отново ще порасне :Д
Леле,момиче което иска да напълнее,рядко се чува подобно нещо
Не яж глупости,не знам защо хората мислят че като ядеш глупости ще напълнееш.Няма да се получи ако искаш да качиш нарочно.Яж повече месо,ориз,картофи,овес и тем подобни,все пак ако ще качваш,гледай да е здравословно все пак![]()
>>DjBelev<<
хаха и аз съм с вашия проблем само че съм малко по добре от вас45-6 кг
пробвала съм и съм успявала да кача до 5 кг за 2-3-4мес не съм сиг точно колко беше времето,но успях..за жалост после пак ги свалих и сега пак се опитвам.Забелязах през онова време че от често хранене поне 4-5 пъти на ден идва ефектът и не говоря за ядене на глупости и макдонълдц, а за съвсем нормална храна.Не знам за вас но аз в момента ям по 2-3 пъти и то все по малко,пропускам много често или закуските или обядите и то заради това не успявам да си изпълня целта...
Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3
Започни да тренираш нещо?Също така яж качествена храна, а не боклуци.
Тренирай, от тренирането не е задължително да отслабнеш, ако това си мислиш.
Хапвай повечко сирена - кашкавал, чедър, някви френски - те са супервкусни и доста мазнички; хапвай смело сметана, ядки, филийки с мед/конфитюр.
На ден по половин бурканче фъстъчено масло,3-4 пакетчета бадеми,индийско кашу,лешници и 1 голям дюнер...всичко това освен сегашното ти хранене.Първоначално ще ти е тежко,нно се свиква,но трябва и да спортуваш за да може тялото ти да не е отпуснато и мазнините да са разпределени равномерно.
^ Да, и после какво ще го прави с разширения стомах, като не ще да качва вече и иска да се възвърне към първоначалния си начин на хранене? Айде малко се съобразявайте преди да раздавате наляво и надясно интелигентните си съвети... Това, което си изброил е над 3000 ккал, а какво ли остава и когато е събрано с другата храна !?
Една програма за цялото тяло във фитнес да я въртиш 3 пъти седмично най добре ще ти се отрази и задължително да вдигнеш малко храната.
Ако тоя дето те прегръща мисли само за 'кокаляците' ти по-добре не се хващай с него.
Да се нанесеш в МакДоналдс не е начина да качиш някое друго кило.
Аз пък искам да те посъветвам да започнеш да се харесваш каквато си по-напред.
Може просто да имаш бърз метаболизъм, който усвоява всякакви храни за отрицателно време.
Пробвай със спорт + бирена мая.И двете увеличават апетита особено ако се запишеш на плуване, хем ще имаш и хубаво тяло.Знам от личен опит,след плуване бях гладна като вълк и изпразвах хладилника![]()
Хах, недей. После ще искаш да отслабваш. :Д
^ О да, ама си запази яките съвети. Особено когато е грозно слабо или имаш здравословни проблеми, НЕ трябва да се качват килограми, в никакъв случай. После абсурд да се харесаш и ще искаш да сваляш. Бе вие болни ли сте?! Ако вие имате комплекси заради излишни килограми, не значи, че всеки трябва да има, loool.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Отиваш на фитнес, говориш с инструктор, той ти изготвя меню и тренировъчен режим.
Момиче ^^