- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коя паста за избелване на зъби ползвате???
Аз си взех тази Colgate max white one червена,и вече от 2 3 измивания има наистина много голям ефект.Споделете мнения,също и от кои пасти сте доволни.
Ами аз ползвам бленд-а-мед blend-a-med 3D white fresh от няколко месеца и още в самото начало помня, че имаше голям ефект, а сега зъбите ми са кристално бели![]()
Сенсодин.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ето и моите са си бели,но нали трябва да се стремим към много бели,тва си е мое мнение.
Така е.
Иначе Сенсодин определено помага, ама съм си с Colgate от доста време вече :д
A също така ако използваме по дълго време пастата за избелване,дали зъбите стават по чувствителни?Чела съм че не го препоръчват за повече от месец.
^Затва си вземи избелваща паста за чувствителни зъби.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Blenda-med 3D white pearl!Уникално приятна паста,избелва зъбите много хубаво и ги почиства...също тока има много приятен вкус!Но трябва да я ползваш само месец и после да я смениш,защото може да ти се изтърка емайла.
Lacalut, която ми помага по-скоро за венците, от колкото да има избелващо действие, но аз съм доволна.
Препоръчително е да сменяте периодично пастата си за зъби. Внимавайте колко често миете на ден зъбите си, защото това вманиачавам по-скоро може да ви доведе проблеми. Комбинирайте с вода за уста.
bn
А да и относно водата за уста на мене ми действа добре само на Listerine
Тази на TianDe. Вече трета опаковка си купувам. Напълно различна е от всички други, които съм ползвала.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Като говорим за избелване, някой ползвал ли е това http://www.viewsofia.com/upload/fck_...earl-Drops.jpg ? И като цяло някакви отзиви за продуктите на марката?
И аз съм с тази на Колгейт.Не съм забелязала някаква промяна,а съм с нея от доста време.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
елгидиум - много е добра, с анти-плака действие, препоръча ми я зъболекарката ми
За мен пък пастата на тианде беше голямо разочарования,не бях доволна.Най-съм си доволна от Lacalut,онзи ден я смених с himalaya,също е хубава.Пише,че е произведена в Индия и има добри съставки.
Последно редактирано от Desitaa : 04-07-2013 на 19:00
ОТ 2 месеца ползване на бленд а мед уайт сега зъбите ми са станали доста чивствителни и спрях ест. Ефекта е само докато миеш с избелващата паста, после спираш заради скапан емайл и пак си с жълти зъби, дори и повече. По-добре спрете ако усещате, че не е за вас, зависи от зъбите разбира се.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
кой си мие зъбите бе?
^Нормалните хора, които държат на личната хигиена.
Аз съм с на Колгейт, доста доволна бях отначало, но сега ще си търся друга..
Момиче ^^