.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Ами вие какво мислите относно сънищата?

Здравейте Какво мислите за сънищата?Сбъдват ли ви се или са само суеверия?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Моите се сбъдват.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Моите също се сбъдват.Но не всички.Аз усещам кои са пророчески и кои ми показват нещо.Кои ме насочват,кои ми дават отговор на въпрос,който ме интересува ии така.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Досега няколко пъти ми се е случвало да ми се сбъднат сънища, жалко, че най-хубавите не стават реалност
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на tonssy
    50/50

Мега фен Аватара на strawberry88
    Интересна тема.Аз съм имала такива, които са ми, като предупреждение. :Д И хубави и лоши съм имала, естествено.Никой обаче не ми се е сбъднал.А понякога имам много странни сънища, които са нереални и няма как да се случат наистина.

Фен Аватара на Wasilena
    Град
    Warna ;]]
    Добре де, как помните какво сънувате... Сутринта като стана единственото което помня е как съм си легнала.. -.-
    I was born to be somebody!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Естествено че понякога не помня или помня много малко, но повечето пъти помня.

Аз толкова луди сънища сънувам, че... На следващия ден с най-добрата ми приятелка си казваме какво сме сънували и се заливаме от смях. Е, не всеки път са такива ама..

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ Същото

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ех, де по-хубавите да се сбъдваха.
    Веднъж сънувах, че правя секс с футболиста от профилната ми снимка.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на ameli
    И от моите някои се сбъдват, не всички - те се усещат които са по-специални.
    Иначе е рядкост да си запомня съня, но понякога се получава

Повече от фен
    Повечето, които се спомням се сбъдват, а при мен интересното е, че си ги спомням само когато съм се напушила преди това, което ме навежда на мисълта, че всички сънища ми се сбъдват, просто не си ги спомням. Извод: да пуша по-често.

Мега фен Аватара на teenems
    На мен почти винаги ми се сбъдват или наистина означават нещо.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Не вярвам, че ще ми се сбъднат, нито вярвам, че носят някакво послание. Ако някой мой съм е станал реалност, то ще е понеже аз съм се погрижила това нещо да се случи, а не понеже съм го сънувала.

Имала съм такива, които са се сбъдвали.. После като се сбъднат, имам дежа вю ;д И се сещам, че съм ги сънувала... Имала съм и такива, които не са се сбъдвали, по простата причина, че са прекалено хубави, за да станат истина ;д Имала съм кошмари, породени от случки, от които не съм се отърсила.
    Случвало ми се е да се събудя сутрин, да знам, че съм сънувала нещо и мисля, мисля, мисля, близо съм да се сетя, но не мога Много е гадно
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на s40t4
    По принцип от година-две сънувам иии адски рядко да запомня нещо от съня.. как се събудя има шанс да съм запомнил 1/3та от съня и тва е и хоп след няма и 5 минути съм го забравил и немога да си го спомня. Напоследък сънищата ми объркват цялия ми живот.. сънувам нещо и след няколко дни се чудя това,което съм сънувал ли съм го или съм го направил в всъщност... много са ми объркващи

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си