Здравейте, имам дълга светло кестенява коса,която никога не съм боядисвала...като третиране изправям 2 пъти в седмицата само връхчетата защото попринцип косата ми е права.Започвам да се замислям дали да не я изсветля леко,2тона по-светла макс..Причината главно ,е че ми се омазнява много бързо,къпя я намример понеделник и във вторник вече на нищо не прилича и гледам да изкарам и срядата някак ,за да не я мия прекалено често.Чувала съм,че от боядисването се изсушава,та това е може би последното,което не съм пробвала..Една позната си боядисва косата буквално всяка седмица,даже за една седмица си я боядиса 2 пъти,и и изглежда чудесно..мога да кажа,че е доста по-жива и по-гъста даже от моята въпреки,че тя си прави всичко на косата,а аз гледам да я щадя и пак изглежда зле..
1)Кажете някоя хубава по-щадяща боя за коса,и например както в моя случай искам да стане с 2 тона по-светло кестеняво ( http://media-cache-ec6.pinterest.com...7jU6YKn5_b.jpg това е естественият ми цвят )
2. Правилно ли мисля,че боядисването изсушава,ще ми помогне ли в моят случай?
3.Можете ли да ми предложите хубава маска за коса?
4.Ако имате други идей как да не ми се омазнява косата толкова бързо споделете...