- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Премахване на цвят на косата с витамин C
Туко-що попаднах на тази статия:
http://hennafox.com/blog/2012/05/%D0...E%D1%81%D0%B0/
Дали ще подейства върху къна ? А иначе главно ме интересува мислите ли, че ще изтощи по някакъв начин косата, защото ми пада и е изгоряла и не искам да става по-зле и затова се чудя дали да пробвам.
Изгоряла, пада, ти още се чудиш как да я изсветляваш. Вземи вместо това си купи една подхранваща маска и спри да я третираш, убедена съм, че истинскатаа ти коса си е супер.
Целта ми е да махна черното. Но се чудя дали ще повреди косата толкова витамин C.
Оо, ще го пробвам! Толкова много положителни коментари.![]()
Боята ми е безамонячна, ако толкова го хвалят тоя метод, трябва да се получи.. :3 Ама вместо шампоан, ще ползвам маска :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз също мислех вместо с шампоан, с маска на Lorys, но не знам дали ще им същия ефект.
Някой пробвал ли я е ?
Незабавно я изхвърляй тази маска на Лорис!!!Нищо хубаво няма в нея и е вредна за косата.Не ми се пише колко вредни съставки има в нея. :Д
Странно. Аз я имам и ми е до половината и до сега не ми се е отразила зле на косата..
4XCOKИ
Не знам дали ще има ефект върху къна. Преди няколко месеца се опитах да си сваля черната боя по този начин, определено имаше ефект, но ми изсуши косата ужасно много. Още не мога да си я оправя.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
4XCOKИ
Аз я ползвам от 3-4 месеца вече веднъж седмично тази с чесън. Не виждам промяна към лошо.
А иначе billytalent какви пропорции използва, че се е изсушила толкова и по принцип суха ли ти е?
Започвам да се отказвам, а ми се искаше да махна черното. Иначе всичко изчетох за процедурата, не само линка, който съм дала и нямаше негативни коментари.
Ако искаш прегледай тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=649488.0
Аз на твое място не бих рискувала. Сама си писала, че косата ти е изтощена. По-добре махни изгореното и започвай да полагаш грижи за нея. На мен маските с масла също ми сваляха боята.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Изчела съм я цялата, много малко жени са видя ли негативен ефект.
ОМГ СТА-НА! :О Чак не мога да го повярвам. И за сега на косата ми и няма нищо, макар че това си е само един кичур дее.. :3 Но не мога да повярвам, че стана.. :О
На снимката не се личи много..
![]()
4XCOKИ
Значи ще пробвам и аз първо на един кичур да видим дали къната ще се махне. Иначе определено има разлика.
Почти две опаковки използвахме с майка ми. Нищо и няма на маската, даже си ми е супер косата. Колкото до рецептата - ехааа, цели 2 часа със шампоан?! А дали накрая ти остава някаква коса? о.о Както е да е де, ако искаш пробвай. Иначе видях в коментарите някакво момиче питаше дали естествена коса ще изсветлее. Сууупер странно ми стана някак си.
Доколкото разбрах на естествен цвят няма да действа. И аз мисля, че няма да е добре за косата и ще пробвам на един кичур поне да видя дали ще подейства, за да рискувам на цялата коса.
Ами виж дали ще ти действа. А за естествената коса няма и как да стане, защото тя косата си има някакъв си пигмент (тъмен или по-светъл) и все си мисля, че тоя пигмент няма как да падне аз един шампоан и така нататък.
ShtrudeL колко таблетки използва за 1 кичур ? А шампоана какъв беше ?
Какви 2 часа, аз стоях половин час ^^
2 таблетки в една голяма капка шампоан (колкото за кичура ми ^^) и така.. :3
Шампоана е Тео (зеления)
4XCOKИ
Уауу каква разлика. Това трябва да го пробвам утре. Дали може вместо шампоан да го направя с маска или балсам?
И аз това се чудех, но не мисля, че ще е е същото с друго освен шампоан. Ако пробваш сподели ако може какви са резултатите.