.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 118 от общо 118
    Мега фен
    Град
    <3
    аха
    щом си объркал думата..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ма и тоя лаф не блести особено.
    дъм
    и аз не го харесвам, но тогава разбрах какво искаше да ми каже..

footballitsmylife, добре бе слънцеее, само ти говориш добре за мен
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Умните момичета имат потенциал да са перфектни курви.
    (което не ми харесва, но го разбирам)
    Въх, я ми го обясни това :д

Фен
    щрудел ENJOY : )

Мега фен Аватара на Chacho
    дъм
    и аз не го харесвам, но тогава разбрах какво искаше да ми каже..

Аз имах предвид, че е безсмислен/безпочвен.

Умна и курва не са две страни на една монета.
    Кво по дяволите значи перфектна курва?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    Понеже не мога да го обясня по очарователен начин ^^ ще постна разказа му:

(Това е първата част, ако ви интересува втората и следващите, кажете, ще ги дам на лично)

Да приемаш хората за глупави по презумция е невъзпитано. Но никога не го забравяйте. Всички ние продължаваме да се развиваме единствено докато има какво да ни кара да мислим. Със завършеното ми медицинско образование аз спокойно можех да съм една от вас, стотиците дерматоложки. Можех да седя денонощно в излъскания си кабинет, за да чакам по цял ден да влезе човек с нова пъпка, която е наранила суетата му. Щях да чакам за това часове, а когато ми се случи щях да топвам гъбката в течния азот и да я допирам до заболялата кожа. Можех да имам вашата докторска заплата и да деградирам в лъскавия си апартамент. Можех да ходя на море за десет дни в годината, но само, за да си почина защото съм скапана. Можех. Но реших, че не искам да превръщам живота си в душевен упадък, в името на добро име и 5000 на месец. Не искам да забравям да мисля. Не искам да губя идентичността си. Не искам да се превръщам в робот. За това реших да правя нещо което ще държи ума ми работещ през целия ми живот. Реших да стана курва.
    Изпитвам болезнена досада всеки път когато слушам клишетата за момичетата оставени без избор под натиска на мизерията. За злия хищнически свят навън, който е принудил невинните души да продават телата си. Нека е ясно. Не съм тук защото не мога да избера друго. Мога да съм всяка от вас, но дори не бих се замислила да заменя живота си за вашия. Както споменах образованието ми е медицинско, но по професия съм по-скоро психолог. Занимавам се с човешките мечти и с експлоатацията им. По специално се занимавам с използването на феномена "любов" . Любовта е преди всичко самовнушение. Всеки човек създава в главата си образ. Подобен на героите/ините от книгите, които е чел, филмите, които е гледал, сънищата, които е сънувал. Хората никога не се влюбват в хора. Те се влюбват в приближения на образа, който са си създали. Колкото по-малко познаваш някой толкова по-голям е шанса да се влюбиш в него защото няма време да ти покаже, че не прилича на образа в главата ти. Цялата работа в това да накараш някой да иска да ти даде парите си се върти около това да не показваш твърде много, че не си това което той иска да си. Разбира се бих могла просто да продавам тялото си, но тогава работата ми щеше да е точно толкова интелектуално задоволителна колкото на всеки доктор. Затова аз не нападам пениса на мъжете, а ума им. По-интересно е, а и по-доходно. Друго което никога не трябва да забравяш, е че любовта не действа повече от месец и половина ясно интензивно общуване. След това остава единствено едно скучно и отегчително привързване.
    Изпитвам непоправимо романтично чувство към пътуването със старите влакове. Онази лека аура на мизерия. Аз съм от онези хора, които през целия си живот са били фнинансово презадоволени и винаги са мечтали за три часа и половина бедност. Когато цял живот слушаш за това как някой друг се е борил с някакъв страшен звяр , който живее на друг континент ти се ще и ти да можеш да пробваш. Именно заради това обичам старите влакове. Лъхат на мизерията, с която никога не съм успяла да се сражавам. До час щях да стигна до Уилсфийлд, малко градче, от което щяха да ме вземат с кола за вилата на човека, който си мислеше, че ще бъде бъдещия ми съпруг.
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    да точно щот съм пич, не тръгвам да обиждам веднага ''момичета'' като теб, но след като се разбира че няма нищо ''женско''в теб какво да ти кажа освен бачкай за 200 лв и нека секи си прай гавра с тебе : )
    Абе, ти нЕкви ясновидски способности ли имаш или само си лаеш напосоки?
    Как пък знаеш тя кво момиче е? И как се разбира, че няма нищо женско в нея? Брей, бахти разбирача.
    Като те гледам ще си караш на курви цял живот, шот нормалните мадами не се кефят на такива ненормалници, излизащи от гората.
    Нека бачка за 200 лева? И това е срамно, защото? И тва какво отношение има с това тя колко е жена и кво женско има в нея? Ти да не си скрита жена, та толкова разбираш от жени, женственост, женска психика и т.н.?
    И накрая - за кво да си правят подигравка с нея? Че бачка, за да живее (примерно)?
    Че си е взела живота в ръцете (примерно)?
    И не ми излизай с лафа " ми тя има женски полови органи, следователно е курва", тва се изтърка и нещо вече започна да издиша.

Мега фен
    пак съм изтървал сеира
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    (Това е първата част, ако ви интересува втората и следващите, кажете, ще ги дам на лично)

Колкото по-малко познаваш някой толкова по-голям е шанса да се влюбиш в него защото няма време да ти покаже, че не прилича на образа в главата ти.
    Прекрасно.

Може ли да ми ги пратиш?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

...
    Аха, то било разказ. Приятен е. Няма да коментирам репликата. ^^
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Тоя не се ли спря, бе?

Голям фен Аватара на magita
    да точно щот съм пич, не тръгвам да обиждам веднага ''момичета'' като теб, но след като се разбира че няма нищо ''женско''в теб какво да ти кажа освен бачкай за 200 лв и нека секи си прай гавра с тебе : )
    Кефи ме когато "пича" се изкаже за "хората и момичетата и момчетата като нас". Нито ме познаваш, нито знаеш за колко работя, дали изобщо работя или си имам пари, заради "пичове" точно като теб!!!

Чачо, не бързай той и с теб може да ходи, просто още не го е показал !!!
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Фен
    не се взимай на сериозно.. явно никой не те взима и без тва : )

не се взимай на сериозно.. явно никой не те взима и без тва : )
    Сам ли си говориш вече?

Фен
    по добре сам отколкото с чобанин като теб хахахаа

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Я, оказа се, че "пича" бил гей.

Фен
    що намесваш баща ти

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Само за баща ми недей да говориш.