.
Затворена тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 184
    Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    От километри се вижда, че няма да ти се отвори парашута.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    За мен ли става въпрос, понеже имаше един пост по-горе, който не е по моята тема…?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нетактична и директна е, според мен.
    И все пак, въпреки всичко, не можеш да бъдеш сигурен дали си просто приятел или те чувства като нещо повече. И по този начин да се опита да се направи на недостъпна, за да привлече вниманието ти. Така, че започнете разговаряте на живо, излизайте и така. За свалка - месеци са много.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    За мен ли става въпрос, понеже имаше един пост по-горе, който не е по моята тема…?
    За теб.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    ААА , тфа е много кофти, човек.. Сори. Пък и да не говорим колко надежди може да си създадеш за някво такова време.. И накрая..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Голям фен Аватара на Ospi
    Значи откъм предлагането има една тънкост. Наместо "Искаш ли да излезем до еди къде си" ползвай "Аре с мен до еди къде си". Не я питай, просто я покани да те придружи. Ако откаже, недей показва, че те интересува това. Демек, прави се, че ти е безразлично. Окей, няма проблеми тогава (с усмивка).

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Значи откъм предлагането има една тънкост. Наместо "Искаш ли да излезем до еди къде си" ползвай "Аре с мен до еди къде си". Не я питай, просто я покани да те придружи. Ако откаже, недей показва, че те интересува това. Демек, прави се, че ти е безразлично. Окей, няма проблеми тогава (с усмивка).
    Аре с мен до *име на кафе* звучи странно, но като цяло си прав.

Град
    Някъде там
    Ospi, още веднъж мерси за съветите. Ще гледам да се възползвам максимално от тях, както и от съветите на останалите, които се изказаха в темата.

Град
    Някъде там
    Все още не съм задвижил много нещата, поради причините:

1. В училище винаги я гледам с приятелки или с най-добрата си приятелка хванати под ръка и не знам как по-точно да действам… Изпадам в някакво кофти положение и до там…

2. Във Facebook ѝ правя ГОЛЕМИ намеци за това да се видим и т.н., но тя винаги леко откланя темата… За какво ли не ѝ говоря вече, какво ли не ѝ пиша, но стане ли въпрос за някакво „срещане“ извън даскало, темата се откланя леко от нейна страна…

Все едно не го иска напълно, иначе в даскало винаги усмихната, винаги се поздравяваме и така. Мисля, че нямам много време за действие, понеже съвсем скоро и двамата завършваме, а искам поне до тогава да сме си изяснили нещата, но в такова положение съм, че не знам точно какво да правя…

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от weezy. Виж мнението
    Има те като за приятел .. ако ти усещаш нещо друго направо и кажи, освен ако не искаш да си развалите приятелството де ;д
    ако и казваш нещо и го кажи на живо, а не във фейсБОКа
    <N>

Град
    Някъде там
    Точно това искам да направя, но нали ви обясних по-горе… Все пак снощи ми каза, че ще си помисли и евентуално можем да излезем, но това зависи от нея… Казах ѝ, че и давам време и т.н.

Град
    Някъде там
    Но ако евентуално излезем и всичко върви както трябва, да взема да „сложа картите на масата“, как мислите? Защото е видно, че това момиче не е от ония „лесните“, а аз искам да бъда с нея.

Голям фен Аватара на sneering
    Въобще не те приема за приятел,просто е един вид начало и я е срам и смята че е рано да те квалифицира в нещо друго..Пък и така да е,имаш перфектната основа да превърнеш приятелството в нещо друго,ако не сгафиш и действаш по същия начин

Град
    Някъде там
    Хм, мислиш ли, че наистина е така?

Супер увереното е ако кажа че 100 процента е така,но смятам че ако продължиш в тази роля която се харесва,сама ще се прерастне в нещо друго хубаво,без това нямаш друг вариант,пък и е най-правилното държане.След това ако се опиташ да пренесеш диалозите и това отношение на лайф ще е супер !

Град
    Някъде там
    Мда, точно това се мъча да сторя, но както казах и по-горе, не ми остава много време, защото сме 12-и клас и май месец завършваме… Сега ще продължавам в същия дух, ще гледам да ѝ правя добро впечатление и ще почакам, за да видим какво ще каже и дали ще излезем.

Иначе мерси много за мненията ти! Много ми харесаха!

Това ти е играта Пък ако видиш че нещата се губят,пробвай с леки намеци по завоилиран път..Няма как да ги отхвърли,след цялостното хубаво впечатление повярвай ми ! За нищо,май се улях в мненията,просто съм имал подобен случай и се разви по много хубав път )

Град
    Някъде там
    Ясно. Ако искаш пиши и още, няма никакъв проблем, много се радвам, когато виждам подобни мнения.

П.С.: Помислих, че си момиче, защото в профила ти пише така…

Не мога да си сложа аватар,да си сменя пола и родния град..някъв яко рандъм потребител изкочих

Град
    Някъде там
    Аха, ясно. ^^ Ако все пак се сетиш за още нещо важно, ще се радвам да го чуя.

Град
    Някъде там
    Има и още нещо, което не е толкова важно, но забравих да го спомена: Когато е на линия във FB и аз съм на линия, много рядко се сеща да ми пише първа и ако не ѝ пиша аз, тя много скоро излиза от FB, но ако ѝ пиша аз и започнем с чата, можем да си изпишем и цял роман…

Знам, че това е от малко значение, но дали това е отново признак на супер срам (не знам как да го накера по друг начин…) или просто умишлено не ми пише с цел, че няма да се получи между нас…

Според вас?

П.С.: И бях задал един много важен (за мен поне) въпрос по-горе в темата, ще се радвам, ако отговорите и на него, приятели!

Голям фен Аватара на Ospi
    Еми човек, ето за това наместо да правиш намеци казваш директно "аре с мен еди къде си". Изкарай я, по дяволите.

Град
    Някъде там
    Страх ме е да не ме отреже. Ще я изчакам, както ѝ казах. Нека си помисли… ^^

Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Ми според мен те възприема като приятел... И явно просто иска да го знаеш преди да се задълбочат нещата и да стане по-лошо.
    ахъм.
    и което и е нетактично не можах да разбера?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Някъде там
    Ми прочети темата от начало и ще разбереш.

Според мен е така. Всеки си има мнение. А и с този пост не ми помагаш кой знае колко… ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си