.
Затворена тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 184

Hybrid View

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Защо да казвам, като тия момиченца отново ще започнат да си избиват комплексите в моята тема и да ми лафят как трябвало на мига да съм я оставил. Нищо повече няма да пиша в тази тема.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    ^Никой не си избива комплексите,всеки се опитва да даде мнението си и да ти бъде полезен с нещо.От теб зависи дали ще се вслушаш,дали ще си отвориш очите или ще си караш по твоята.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Ти избираш в крайна сметка, какво ще правиш, но с нищо няма да ти помогне в момента да спориш с тях. Ще говориш с нея довечера нали? Още ли избягва намеците ти?

Град
    Някъде там
    За какво да ѝ говоря, като ще влезне във FB и ще започне да ми лафи само за даскало… Не съм си писал с нея от петък, защото явно е била някъде през тия хубави почивни дни и не можах да я открия никъде.

balu4ka, никой не говореше за теб.

Комплекси нямам пак ти казвам, но осъзнавам, че трябва сам да го решиш, за да се откажеш от момичето и ние тука може да си лафим до догодина, но това няма въобще да те накара да го направиш. Знам, защото и аз съм такава. Като си харесам някого, приятелките ми като кажат "тоя не е за тебе" и нямаме си ги такива трябва аз сама да го реша, той да направи нещо, с което да ме откаже от себе си.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Някъде там
    Ама аз пак ти казвам: Ако ми бяхте приятели в реалния живот, можеше и да ви послушам, ама ние нито се познаваме, нито нищо, просто си лафим в някакъв форум…

Иначе като нямаш комплекси, поне не иронизирай обръщенията, които използваш към мен! Така ще докажеш, че наистина нямаш.

anonymous708973
    Guest
    Има разлика между нахален и настоятелен и леко арогантен, като комбинацията е доста неустоима
    Нахален е човек, който просто си проси грубото отрязване, което си е травматично за момиче, което не обича да реже грубо.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Има разлика между нахален и настоятелен и леко арогантен, като комбинацията е доста неустоима
    Нахален е човек, който просто си проси грубото отрязване, което си е травматично за момиче, което не обича да реже грубо.
    Да има разлика...огромна. Само дето е май само във вашите глави вярвайки,че ние можем да четем мисли.Ако ви кефи обаче и искате да ви се доказва е настоятелен и леко арогантен.Обаче ако не ви кефи, а не искате да ви се доказва,което няма как един мъж да го знае вече става адски нахалният.
    Друг е въпроса,че в този цитат все пак се споменава: "Беше супер НАХАЛЕН,само ми пишеше, а аз само го РЕЖЕХ и се държах ЛОШО с него, понеже ми изглеждаше ДОСАДЕН и СЪМНИТЕЛЕН."
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Относно любимите ти реплики: 'той няма да разбере" или "ама аз не съм от ревнивите" съм сигурен че 99% от тези мъже дето ти ги казват просто искат да ти се намърдат в гащите.
    Е, това искат, ама няма никога да го получат по тоя начин. То е ясно, че само това търсят.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ей това е. Както при всичко друго и тук тайната е в златната среда. Мъжът трябва да бъде леко настоятелен и със самочувствие, а не да го е страх да ме заговори, но не и да се държи като .... айде да не споменавам имена, всички знаем кого. Оня с 8миците и 9ките.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Е, това искат, ама няма никога да го получат по тоя начин. То е ясно, че само това търсят.

Ей това е. Както при всичко друго и тук тайната е в златната среда. Мъжът трябва да бъде леко настоятелен и със самочувствие, а не да го е страх да ме заговори, но не и да се държи като .... айде да не споменавам имена, всички знаем кого. Оня с 8миците и 9ките.
    Аз пък си мисля че от мъжка гледна точка на един необвързан мъж,който не гледа в друга посока ситуацията е следната.Решава да насочи вниманието си към приятелките на даденото момиче,за което тя като негова приятелка може да му додаде точки пред тях или да се бори за нея докрай рискувайки да го приеме за пълен досадник и да я изгуби както и пътя към първата опция.Тук визирам момче/мъж,който търси любовта на дадена мацка, а не просто секса с нея.

П.П. В случая с цитата,който дадох момичето не говори за никаква "златна среда", а просто за променени възгледи от началната и позиция просто,защото в началото от инат,предубеденост и т.н. не е искала да даде шанс на момчето и замалко е щяло да се подминат
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-16-2013 на 13:32
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Решава да насочи вниманието си към приятелките на даденото момиче,за което тя като негова приятелка може да му додаде точки пред тях\
    тоест ако не стане с нея, да тръгне да сваля приятелките и??
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

тоест ако не стане с нея, да тръгне да сваля приятелките и??
    Ами защо не.Ако реши да тръгне по този път, а не по вторият просто се слуска по веригата на новите запознаства разширявайки ги чрез допълнителното посредничество И на приятелката си.Като тя не му се кефи сексуално или по някакъв друг начин винаги може друга да го направи,че даже и да е споделено.Тя просто увеличава процента на случайните запознаства,които може и да са потенциална връзка.

Град
    Някъде там
    Да не коментираме кой какъв е, ако обичаш… Голяма философка излезе.

Повече от фен Аватара на ranieri
    ^ Много добре го каза жените не могат да разберат , че все още не можем да четем мисли , и филмите стават само в техните глави

Приятел момичето просто не те харесва ! Има те за приятел и това е не прави така, че да спре да ти бъде и приятелка . И не сдосждай няма по отблъскващо нещо от досадника .
    Иначе съм съгласна с Пантерата , че мъжат трябва да е леко араготнен но трябав да знае кога трябав да се оттегли .

Град
    Някъде там
    А ти влизай малко по-често в часовете по БЕЛ.

P.S.: Нещо много започнахте да заповядвате…
    Последно редактирано от lamer4e7o : 04-16-2013 на 13:19

Никой не ти заповядва щом си пуснал темата значи си очаквал и такива коментари . Като нещо не ти изнася просто да не беше пускал темата . Изказахме нашите гледни точки но на теб просто не ти изнасят

Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Никой не ти заповядва щом си пуснал темата значи си очаквал и такива коментари . Като нещо не ти изнася просто да не беше пускал темата . Изказахме нашите гледни точки но на теб просто не ти изнасят
    Погледни си мнението по-горе и виж сама. Не ми изнасят мнения, чийто характер са с цел хейт или просто избиване на комплекси. Кʼва гледна точка си изказала, я си виж мнението само… И тия епитети ще ги използваш върху някое приятелче, не върху мен.

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Погледни си мнението по-горе и виж сама. Не ми изнасят мнения, чийто характер са с цел хейт или просто избиване на комплекси. Кʼва гледна точка си изказала, я си виж мнението само… И тия епитети ще ги използваш върху някое приятелче, не върху мен.
    Абе какво ме късае мен дали момичето те харесва или не ?! Просто споделих мнение , май нещо коментарите просто не са ти удобни . Защо я пусна тая тема въобще като се дуеш на всяко неизнасящо ти мнение а ? Мога да си изказа мнението и с 1 израчение ако искам ,а мога и с 20 .

Най-нетактичното и малоумно нещо на целия шибан свят.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Най-нетактичното и малоумно нещо на целия шибан свят.
    Защото....?
    Или какво тя не може,защото не го харесвала по тоя начин (явно си има някаква причина),приятелките и не може,защото са и приятелки т.е. и те са с катинарче за него поради разни неведоми причини. А за какво пък му е тогава това приятелство.Нали приятелите уж са за да си помагат.От което следва логиката,че трябва да се замисли какво точно печели от това приятелство и дали е наистина такова.От там нататък си пресмята хубаво.Дали направо да се отдръпва,да си седи на дупето или да си действа както му душата иска пък каквото стане.И кое му е нетактично и малоумно нещо на тоя свят.Невинния добряк цял живот да си го бара докато лошите батковци се харесват на мацките и понякога им изневеряват с приятелките,но пак са готини.Та кое по-скоро е нетактичното и малоумно в това.

Пф, да бе! Ако аз съм преценила за себе си, че този мъж не става, дай да го запознавам с приятелките си? Още повече ако аз не го познавам достатъчно добре, как да го запозная с хора, на които държа? Абсурд.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Някъде там
    Пф, да бе! Ако аз съм преценила за себе си, че този мъж не става, дай да го запознавам с приятелките си? Още повече ако аз не го познавам достатъчно добре, как да го запозная с хора, на които държа? Абсурд.
    Стига лафи, без да знаеш, моля те.

Момичето снощи ми каза, че сме се били поопознали и т.н., освен това как така ще е преценила, че не ставам само по един чат и няколко разменени погледа в даскало + някакви смешни поздрави?

Спрете да говорите глупости.

Ситуацията е такава. Ако си преценила за СЕБЕ СИ,че този мъж не става това са си твоите критерии и това не означава,че критериите на някоя твоя приятелка не са различни.Все пак хората сме различни.Едни харесват едно,други друго.Ако не го познаваш добре ще е да се постараеш да го опознаеш преди да му лепнеш етикета просто приятел, а ако толкова не те кефи просто ще се отдръпнеш и ще си останете най-много просто познати.Говорили сме за приятелството между мъж и жена Нали правиш разликата,че приятелство и познанство са две различни неща.Иначе и двамата по тоя въпрос знаеш сме на едно мнение.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-16-2013 на 14:07

Аз мога да преценя става/не става по два погледа. Въпрос на химия.
    А ако преценя, че е простак, смотаняк, олигофрен, говедо, няма да тръгна да го пробутвам на приятелките си, сещаш се. Това мъжете въобще не мислите преди да говорите понякога.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове