Здравейте. Аз съм момиче на 14 Веднага щом видях едно момче го харесах , както той мен. Започнахме да си пишем и се разбрахме да излезем. Първия път когато излязохме аз си викнах една приятелка , защото ме беше срам да изляза с него насаме. Той разбра, че съм срамежлива и тръгна с друго момиче. След като скъсаха пак започна да се занимава с мен. Аз разбира се отново излязох с него. И това отново се повтори. Но едни ден излязохме само двамата и той ми предложи и аз приех. Той тъкмо беше скъсал с ''приятелката си''. И ходихме нямаше и една седмица и скъсахме. Той се върна при бившата си приятелка с която е само заради ..мххх да. Когато се разделихме той ми каза , че може би я обича , а аз си мисля ,че проблема е в мен защото преди е казал на приятелите си , че дори не мога да го целуна като хората.И ако не съм била такава(може би срамежлива и да се целувам по-добре) щял да бъде с мен , а не с тая курва (става дума за приятелката му). А на мен ми стана супер гадно. ОБИЧАМ ГО. Вече пак скъса с гаджето си а аз искам да се върна при него но не знам как, ако искам да съм с него аз трябва да предприема всичко. Моля ви помогнете ми искам да съм с него . Той е първото момче , което наистина обичам, но не знам какво да правя. ПЛС помогнете. Благодаря