.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен
    Град
    <3
    Ivo Siromahov (поста му от фейсбук и всъщност това, което каза вчера)

На тази територия от доста време съществуват две Българии.
    В едната България живеят 95 процента от българите. Това са нормални хора, които всеки ден са на ръба на оцеляването. Хора, които искат прости неща - да има справедливост, да не бъдат мачкани, да могат нормално да отгледат и изучат децата си.
    В другата България живеят депутатите, министрите, мутрите, хората облечени във административна, съдебна или полицейска власт. Тези хора всеки ден ни казват: вие сте роби, вие нямате значение, вие трябва само да си плащате данъците и сметките и да си мълчите. Нямате никакви права.
    Ивайло Зартов си отряза пръста, защото от години търси справедливост.
    Обърна ли му някой внимание?
    Разбрахте ли изобщо какъв е проблемът му?
    Поговорихте ли с него?
    Поговорихте ли с Пламен Горанов?
    Разбрахте ли защо се палят хората?
    Чухте ли какво ви казват хората, които мизерията прогони на улицата?
    Питали ли сте се някога как живеят с двеста лева на месец семейства с две деца?
    Интересували ли сте се как един учител си плаща сметката за тока, която е по-висока от месечната му заплата?
    Вълнува ли ви как оцеляват сираците, хората с увреждания, болните от рак?
    Или през стъклата на държавните мерцедеси тези неща не се виждат?
    И какво ще кажете на хората сега? Гласувайте за нас, продължавайте да ни плащате заплатите, докато ликвидираме и последния българин...
    Вие, които толкова години си прехвърляте един на друг властта като топка за тенис, направихте така, че за много хора смъртта да е по-привлекателна от живота.
    Проклети да сте!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не, супер изчерпано е, а слави трифонов е най-противния човек на планетата (да пукне)!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Отдавна не го гледам тая подлога, егото му е мега голямо, ама главата му е същата хралупа.
    n00bs

Вчера за сефте гледах танцувалното състезание в предаването и ми направи впечатление че участват Метин и Мирослав,двама участници от "Танцувай с мен".Може и повече да са били аз само тия видях.Слави нов бардак не се прави със стари к*рви,по добре се замисли за оттегляне,изчерпан си от всекъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си