- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- България - Дания
До като се вълнувате от някакъв, който си реже пръста и позьора Слави се възползва от това да си вдигне рейтинга, по телевизията майка излъчваха важен мач от квалификациите за световното между България и Дания.
1:1
Нашите момчета се бориха много, Манолев отново вкара гол, а турския съдия подпря датчаните и отсъди дузпа в тяхна полза, при положение, че датския футболист имаше игра с ръка.
Както и да е. Яд ме е много, кофти късмет.. Ако не беше тая дузпа, щяхме да си тръгнем с победата,точките и първото място в групата ни за квалификациите.
Ти остави, ами щяхме ние да ги бием, ако не беше анадолското съдийче.
Пф........ Много набрах.
Телевизията майка,която излъчва новини на турски,мхм.
Добре играхме аз съм доволен трябваше да бием
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Глупости и без дузпата щяха да си ни изравнят. Вярно е че играхме много добре, но защитата правеше трагични грешки и трудно щеше да издържи на натиска.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Не, Босфор ТВ, която излъчва и насажда по цял ден турска култура и турски манталитет в българина.
А,може е Турция7, по която дават филми възхваляващи турски паши,султани и тем подобни управници, изклали хиляди българи.
Чакай, чудя се на коя турска телевизия в България да превключа..?!
..Къде другаде да си гледам мача бе, минчорна?
От къде да знам бе, гЛОБале.Не си ли чувал, че Търново/Г. Оряховица и региона за наситени със сладкарски и захарни заводи. Дреме ми..не обичам и не ям сладко.
Да съм казал,че другите не излъчват ? Гледай си го,ама не я наричай телевизията МАЙКА![]()
майка,щото може би е 1-ва
нищо друго..
Не е най-малкия, щото баба ти и още кой знае колко като нея си промиват мозъците с тия анадолски бози. Писна ми където и да превлючва да гледам Айшета и Онурвци. За това и не гледам ТВ.
Кур за КУРнелиус, 2 за съдията.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Такива дузпи се дават на Малеш Микрево и Места Хаджидимово.
Трябва да сме доволни от хикса, защото особено първото полувреме ни смачкаха и беше цяло чудо как не беше 2/3 : 0 за тях.
Иначе ни порязаха, факт, но играхме прилично, важното е, че не загубихме все пак (пък и може би не заслужавахме)
А Тонев можеше да пробва още 4-5 удара от 20+ метра, вместо да подаде...