- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой гледа ли шоуто на Слави?
аз съм така ---> : |
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
имам чувството, че ще ми се пръснат вътрешностите от напрежение..
4XCOKИ
; (
4XCOKИ
Какво стана сега го пуснах?
Изтървах.
Резюме? Моля?
Всички ще ходим по къси ръкави и ще подаряваме гребени на Слави
; ((((((
4XCOKИ
Пуснаха едно видео.. бая дълго, в което един човек говореше най-общо казано за това, че иска справедливост.. и.. в знак на протест накрая си отряза пръста.. ; (
Преди да пуснат видеото, Слави каза, че ще покажат как човек си реже пръста и си представих някакъв ненормалник, а човека се изразяваше много добре и изобщо нямаше вид на психично болен..
ужас.. ; ( И после всичко, което казаха тези от екипа на Слави.. ; (
Ако трябва да се абстрахирам от случилото се, бих казала, че тоя човек не е наред и че това изобщо не го прави герой... защото спомена и онези, които се замозапалиха.. но всичко това е ТОЛКОВА тъжно.. ; (
Не знам кой от колегите на Слави каза: "Вие спомняте ли си някога хората да са извършвали такива неща в знак на протест?!" или нещо такова..
Тъжно е.. ; (
4XCOKИ
0_0
Не съм в състояние да разсъждавам по този въпрос.
: |
4XCOKИ
ХАхахахахахах! =). В знак на протест.... искал справедливост... ква справедливост бе, ебати.... Вече на секи идиот му се дава поле за изява.....
4XCOKИ
ShtrudeL , дай му поле за изява![]()
Седни и се замисли за момент, дали ти би направил/а такова нещо... смяташ ли се за Нормален човек... приветстваш ли постъпката му като правилна. Някой накарал ли го е да го направи или той сам го е решил.... ако сам го е решил... отново.. тва постъпка на Нормален човек ли е...? Отрязване на 1 пръст ли е мерилото за тва колко си дал за няква дадена Кауза.
Ама и аз не мисля, че е нещо нормално и точно за това, че не е нещо нормално, е тъжно, че се случват такива работи..
Защо хората трябва да си промиват мозъците? Ами ако утре всеки реши да протестира по тоя начин? Ужасно тъжно е да виждаш на къде отива света.. на къде отиват хората..
Направо ми се плаче като гледам как възрастни хора се блъскат, за да си вземат мляко, намалено с 10ст, или как се бутат в градския транспорт, за да 'си хванат' място, или пък как са готови да си счупят главите, защото при 'катастрофа' (чукване), единия шофьор е одраскал/пукнал фара на другия (била съм свидетел)..
Плаче ми се като виждам просещи хора по улицата, или да слушам как някое съвсем нормално семейство едва се издържа..
Веднъж се разхождах по центъра и видях човек, облечен в бяла... пелерина.. т.е.. правеше се на статуя и държеше цвете, а пред него имаше кошничка за пари.. честно, насълзиха ми се очите, подминах го и 10 крачки след това се върнах да му пусна левче, а той ми се усмихна и ми пожела приятен ден.. Целия беше в бяло и кой знае под всичката боя, с която се беше намацал какъв човек стои и какво го кара да стигне до там, че да стои вкаменен на сред центъра с кошничка пред краката с часове..
Тъжно е.
4XCOKИ
Тъжно е, че някви ненормалници си правят ненормалните неща и това го дават по национална телевизия...? Наистина си е тъжно, но за теб и мен. Ти си няква изстрадала душа, кефиш ме. Айде и ти да си със 100 лева пенсия, дали няма да се блъскаш за айрянче..., а това за бутането... Хахах.... едни ги бутат, други бутат.... знаем за монетата и нейните страни.. =)
И тва, че си дал/а 1 лев на някъв си случайник те прави възвишен човек ли..? Хаха, смях... що не го покани да пренощува у вас.
Ето ви 2 крайности. Щрудел, която умее да мисли задълбочено, но и депресирано и 102, който е твърд, но и прост.
И двамата са слабохарактерни.
П.Т. Този човек се говори, че бил адвокат на мафията. Може да има добър мотив примерно да са го заплашили, че ако не си отреже пръста ще му отрежат ръката.
Но пък думите му изглеждат искренни, както и очите му. Може би има право, но нека не сме наивни.
А пък може и да е луд.
Не знам наистина, толкова много теории плъзнаха а нямам време за подобни работи сега.
Радвам се, че има на кво още да се посмея в тая тема.. ХАхах... Чичко Фройд, ще ми кажеш ли и къв цвят са ми чорапите или си твърде зает да разнищваш конспирации по искрените очи на хората и по това, че "..този човек се говори.."
4XCOKИ
И на мен ми е гадно като гледам как при -5 градуса ,някои стои на центъра в Пловдив и свири на инструмент,но какво да се прави ..България.