- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Постоянна тревожност, страх..
от месеци насам се боря с един проблем - ПОСТОЯННА тревожност за всичко. изпитвам страх, че всичко ще се преебе и винаги си представяш лош развой на събитията, имам адски натрапливи мисли, понякога и такива, които нямат логика. изпитвам натрапчив страх от смъртта, или натрапчив страх, че ще си загубя ръката и е такива някакви много рандом страхове. При най-малката настинка изперквам от притеснение и веднага си мисля, че имам рак, СПИН и подобни неща. Също така и честата мисъл, че въшния свят е нереален и чувство на объркване (примерно почвам да се заплитам във въпроси от типа на : Кой съм аз, защо съм тук точно в този момент, има ли минало и бъдеще, това което сетивата ми възприемат истинско ли е..)
fuck me.![]()
Спокойно.. ще ти писне да се страхуваш.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
може би просто карам мн тежък пубертет.
и понякога като се замисля колко хубав живот имам всъщност (реално погледнато всичко ми е наред с изключение на малки ежедневни проблеми, които са нормални), а в ума си се чувствам сякаш живея някакъв УЖАСЕН, несигурен, опасен живот постоянно.
Мисля си дали не е в следствие на някаква психическа травма, понеже в 10ти клас чувствах психически тормоз от една група от хора, също и огромен страх от евентуален физически тормоз, който в последствие преодолях, уж, ама явно ми е оставило отпечатък и ми се отразява все още.
прилича ми на обсесивно компулсивно разтройство цялото състояние..
И аз изпитвам мн често такова чувство и изпадам в нещо като мини-емоционални кризи- като се замисля за разни глупости и се сдухвам изведнъж или се притеснявам за маловажни работи. От пубертета ще да е, аз съм на 19 (мисля, че съм 1 год. по-голяма от тебе @KumchoValcho)
Последно редактирано от ParadOx : 03-27-2013 на 20:22
намали калето и проблема е решен, болфейсе
Да не би случайно всичко това да има връзка с пушене на трева?
На 17 съм
DoctorSatan666, не знам, възможно е
ПейнМонополи - да, много при това. Много мрънкам, което не само, че произлиза от стрес, но и създава двойно повече такъв. Много кофти навик, опитвам се да го преодолея![]()
Виж ми никнейма.
Аз смятам да драсна скоро няква клечица, щото при мен е същото и нищо и никакво спасение не помага, освен да продължа да следвам тоя порочен кръг.
Веднъж почнеш ли ииииии.............
на мен просто не ми носи кеф вече, а ме сдухва, за това и нямам никакво желание. никак не ме изкушава![]()
нито пък мен, а се чувствам така.
наскоро да си преживявал нещо тежко? раздели? загуби? депресия?
oh, dear. та на ако знаех и аз... в същото положение съм в момента си ми нещо като типичен соулмейт. :Д:Д:Д