Знаете ли какво-обърнах се най-човешки към вас и останалите потребители в този сайт с молба за насока към магазин,а не за мнението ви.Момичето със сините очи,сигурна съм,че ти си най-стилната принцеса ,затова смирено скланям глава и ти се извинявам най-тържествено,че роклите,които АЗ харесвам,не покриват критериите ти за 'красота'.Чачо,аплодисменти за просташкия ти акъл.Мога да ти обещая,че гъза ми няма да се вижда и че няма да духам на нито един от съучениците си(с които съм от дете) ,нито пък на даскалите,които за добро или лошо са само трима и спокойно могат да ми бъдат дядовци.За сметка на това ,обаче, не благодарение на 'ценната' помощ ,която ми оказахте,а очевидно със собствени усилия ,аз ще намеря това ,което търся и ще ми е готино накрая.На вас ви пожелавам всичко хубаво,изпратете много поздрави на родителите си,които така старателно са ви възпитали.Вие сте истински постижения и те трябва да бъдат горди с вас.

Послепис: Ако все пак има някой будала(като мен),който се е регистрирал тук съвсем добронамерено,а не с цел да саботира и разваля настроението на хората,и който може да ми бъде полезен-please,be my guest.