- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Олимиада по БЕЛ
Предполагам от 9 ч.Поне аз съм от толкова (12 клас).
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Да, от 9. В 8:30 трябва да сме в училището
Мен утре ме викат в 8:20 - тоест тогава трябва да съм пристигнала в училището. Най - вероятно обаче, ще почне от 9 часа. 10 клас съм.
Оу, ами добре. В началото стана малка обърквация, защото тръгнах да отбелязвам верните отговори с кръгче, а отпред ясно бе казано, че ако сме отбелязали верния вариант със символ различен от Х, то той няма да се счете за верен.Ама какво да се прави... по навик.. после си го оправих де, това е важното.
Като цяло смятам, че се справих добре, сега остава да си видя резултатите, след като ги проверят. А при Вас как мина? : )
Ти ли така прецени или някой ти го каза?
Защото и аз знам, че национален кръг има само при дванадесетокласниците.
Напротив, има и за седми клас национален кръг. За жалост не можах да отида на областния, защото бях на Пролетните математически състезания във Варна. Което ми напомня да пусна тема и за тях...
Последно редактирано от dimitar., : 04-02-2013 на 13:04
Национална има само за 12-и и 7-и клас,защото те кандидатстват,а ако минат и националния стават лауреати и влизат без изпит,там където се изисква такъв.
Всяка година съм имала над 5,50,но никога не е имало за 8-и,9-и,10-и и 11-ти клас национална олимпиада.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
pifiella а къде си проверяваш резултатите - в сайта на МОМН или .... ?
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!