.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 106

Hybrid View

Arrow ШОК!!! Закон за движение по пътищата...

Абе...записах се на шофъорски курс, обаче...тоя правилник започнах да го чета и нещо хич не ми харесва, много работи пише и ми е направо каша в главата, абсурд да назубря всичко.
    Аз знаците си ги знам, горе-долу мога да карам, обаче тея правила, пътни маркировки, паркирания, предимство и регулировчик хич не ми са ясни... и мисля че ще се издъня катастрофално на изпита.
    В правилника пише доста работи, не знам кое е най-важното (сигурно това дето изброих )...абе не знам...
    Давайте някакви съвети за по-голям коефициент на полезно действие при подготовката, че си е ***** майката...

edit: A да, тея листовки дето си теглиш вариант на изпита има ли ги някъде всичките?
    Намерих тук: http://www.shofior.com/exams/ ама не знам дали са същите...

Мега фен
    Град
    <3
    Аз пък стигнах до извода, че с човека, измислял въпросите и съответно отговорите, имаме различни морални гледни точки.. и естЕ на мен всичките посочени отговори понякога са ми верни, макар и да трябва да се отбележи само 1..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Има някви супер тъпи въпроси за мм/см при гумите, или пък някои, които са като математически задачи ебаси..
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Има някви супер тъпи въпроси за мм/см при гумите, или пък някои, които са като математически задачи ебаси..
    мда и като ти се преебат грайферите на гумите и зимно време подхлъзнеш ще се чудиш що не си ги научил тея неща.Учи си от учебното помагало и решавай хартиените листовки,щото понякога в интернет има грешки.

И е нормално като объркаш 1 от 3 целия да ти го зачетат за грешен. Няма да си мислиш ,че си прав и да тръгнеш да пребиеш някого.
    Последно редактирано от granger : 03-31-2013 на 18:03
    maDamn

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Учене му е майката. Взимаш си двете помагала — правилника и другото, по-голямото помагало, на което има и повече картинки към правилата и четеш. В същото време решаваш и листовки от тук: http://avtoizpit.com.

Наскоро се явих пред ДАИ и си взех изпита за категория „Б“ с 0 грешки. Имаш ли желание, има и начин.

Ужас, то и въпросите са с по 2-3 верни отговора, и ако сгрешиш единият се счита за грешно...тегава работа...ще се чете здраво, но се притеснявам че ще объркам нещо на изпита...

ламер, кое е това "другото, по-голямото помагало"?

Град
    Някъде там
    Казва се „Учебно помагало за кандидат-шофьори“. Лилаво е на цвят.

И естествено си вземи новото, на което отново на корицата по-вдясно е знакът за автомагистрала и пише „140“, не както беше преди години — 120, ако не се лъжа. Мисълта ми е да си вземеш най-новото, защото има доста промени и доста нови категории влезнаха в листовките, които трябва да се знаят.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Най-лесният вариант: качваш се на рейса/таксито/влака и се возиш.

Град
    Някъде там
    нЕма гаранция за това, защото всички знаем какви са шофьорите в днешно време… ^^

Град
    Някъде там
    Е то това е елементарно. Трябва просто да се научи една цифричка — 1,6.

Град
    Beyond reality
    1,6 минималната. Ама лесно се помнят,да.
    maDamn

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    И на сън да ме бутнеш ги знам на изуст.Толкова много ги учих,че в момента,в който погледнех въпроса вече знаех коя точка е вярната.
    А и на изпита ме сложиха до една,която си беше платила, и взех й нейната листавка с максимум точки.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Beyond reality
    и моят беше 97 от 97. елементарни са нещата. протич на помагалото и решаване на листовки по 2 пъти поне всяка и си чук.
    maDamn

https://www.listovkite.bg/

аз почвам кормуване другата седмица и мисля до месец и половина да съм с книжка, не знам кое ви е толкова трудното, при положение, че нещата са елементарни. Проблема ви е по-скоро в това, че сте големи паники и си представяте най-лошото.

Град
    Beyond reality
    ми дап. Успех с кормуването. В кой град ще е?
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    ми дап. Успех с кормуването. В кой град ще е?
    х-во, мерси

Мега фен Аватара на machoka
    Едно време за мързеливите беше достатъчно да решават примерни листовки, защото от там научаваш това, каквото ти трябва. Те въпросите са едни и същи главните, с различни вариации. И като решаваш много истински листовки ти се набиват картинките и правилата, защото е едно и също. Но трябва да се познава закона. Трябва да се знаят основите. Това е много отговорно нещо и в най-неподходящия момент ще съжалиш горчиво, че не си знаела как да постъпиш на секундата заради непознание на материята.

Ето Илко идиота на 40 ше стане и ше си остане опасен за обществото елемент с това, че не може да разбере че трамваите винаги са с предимство. Видиш ли трамвай - спираш и го оставяш да премине. И такива подобни.
    Последно редактирано от machoka : 03-31-2013 на 19:58

Град
    Някъде там
    Рай е, че в по-малките градове като моя няма трамваи… ^^

Фен
    granger браво тъпа зубърке .. отново се доказа.. вместо да се хвалиш как си си взела листовките с максимума, да беше разбрала че най-големия процент катастрофи стават от пияници и некадърници и от такива които невнимават .. а не от тва че не е доразбрала за грайфера на гумите.. : )

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    granger браво тъпа зубърке .. отново се доказа.. вместо да се хвалиш как си си взела листовките с максимума, да беше разбрала че най-големия процент катастрофи стават от пияници и некадърници и от такива които невнимават .. а не от тва че не е доразбрала за грайфера на гумите.. : )
    Елементарно , злобно момченце. Знам от какво стават катастрофи,ама я ми кажи, разбирач такъв , като не знаеш на какво трябва да ти прилича гумата и като прилича на мекица кво следва.Обяснявам нещо от правилника,льольото тръгнал да се заяжда.
    Ей аман от прост народ бе. И -да , практическия също си го взех от раз.
    Последно редактирано от granger : 04-01-2013 на 03:38
    maDamn

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    като не знаеш на какво трябва да ти прилича гумата и като прилича на мекица кво следва.
    ма то това едва ли го пише..
    Споменава се за някакви см/мм.. just sayin'

Иначе мисля, че е по-важно като закъсаш и ти изпуши колата по път, да можеш да си отвориш капака и да я оправиш, а не да си мериш грайферите на гумите.. ^^
    4XCOKИ

Град
    Някъде там
    Ама я помисли: По-добре ли ще е да знае от какво стават катастрофите или ще ѝ бъде по-полезно, ако знае максималната дълбочина на грайфера на гумите?

Всеки вижда от какви шофьори стават катастрофите, но не всеки знае това за гумите.

Фен
    хахах че то да видиш нещо е едно и да го разбереш съвсем друго .. глеам се мислиш за професионелeн дрифтаджия а ? тва за гумите не е от голямо значение като си сакат в ръцете и краката : ) такаче знай си го и си вярвай че само ти го знаеш велик си ХАХАХА

Град
    Някъде там
    1. Нито съм „дрифтаджия“.

2. Нито съм „велик“.

Ходи се загъвай.

Фен
    давай си съветчетата в любов и не се обяснявай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове