.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Мега фен
    Град
    <3

Игра за отказване от цигарите! : )

I dare you! Don't light a cigarette in next 3 hours.

/Нека се опитаме да изиграем една игра.
    Играта се играе от пушачи и непушачи.
    Играта НЕ се играе от хора БЕЗ воля.
    Играта НЕ се играе от несериозни хора.

Необходими са ви единствено:
    - добри приятели
    -мобилен телефон

За пушачите:
    Помолете някой ваш близък/приятел НЕПУШАЧ, на който му е писнало да ви прави забележки за това че му димите в лицето, който ви гони да пушите на терасата, или който просто ви хваща цигарата, която току що сте си запалили и ви я забива в пепелника.. : )
    Някой, който толкова ви дразни, когато ви прави забележки и ви чете морални лекции за това колко ви вреди, който ви гони да пушите на терасата, който ви гаси цигарите.. : )
    Помолете го да бъде.. вашата най-важна мигаща и досадна лампичка над главата.. : ) Някой, който ви обича и иска да ви помогне. Помолете го да ви праща периодично смс предизвикателства, в които опоменава времето, в което НЕ трябва да палите цигара! Ще си кажете, че ще е много по-лесно вие самите да си направите нещо като график, но така ще знаете кога може и кога не може и по този начин много лесно ще прецакате всичко. Ще се откажете лесно, а и няма да има кой да ви се кара и т.н. : ) Все едно да искате перфектен маникюр, но да си го направите вкъщи, вместо при маникюрист.. Все едно да искате да отслабнете, но да правите 2 коремни преси вкъщи на ден, вместо да се стегнете и да си извадите карта за фитнес.. Все едно да.. Да.. разбирате.. : )
    Когато този ваш приятел 'диктува правилата', вие няма да знаете по кое време ще получите смс, а той от своя страна няма да има право да се гаври с вас, като ви кара да не пушите в огромен период от време.. : ) (поне в началото мхохо)..
    И двамата ще сте изнервени, ще спорите и ще се карате, но ако си имате доверие вярвам, че ще има успех.

До непушачите:
    Вашето димящо другарче може да ви 'мрази' доста често, за това просто трябва да имате голямо търпение.. и безплатни смс-и.. : )

П.П. I dare you! Don't light a cigarette in next 3 hours! I know.. you can! : ) (ако не можеш.. ако не искаш да помогнеш сам на себе си.. никой друг не може да ти помогне!)
    П.П2. Уважавай тялото си!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не мисля, че ще се получи. Трябва да искаш да откажеш цигарите. Иначе не става.

Мега фен
    Град
    <3
    Да де.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си