- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Към момчетата: Къса или дълга коса?
Къса
Дълга
За всяко момиче - различно
Къса или дълга коса предпочитате на момиче? Защо?![]()
ох не съм момче ама трябва да споделя
обужавам дълга косаа <3 и мечтая да имам.![]()
Не е от голямо значение, но дълга коса е много секси, макар, че на някой момичета им отива къса коса.
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Не знам колко момчета влизат в раздела
Според мен повечето отговори ще са за дълга коса, кое момче не обича да зарови пръсти в косите на приятелката си.
И аз харесвам дълги коси, не прекалено, зависи и от самото момиче, но дълги, дам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На всяко лице отива различна прическа. Все едно да питаш синьо или зелено седят по-добре на момичета.
Аз съм за дългата коса- стои по- женствено. :дд
Аз съм за нито прекалено къса, нито прекалено дълга.
И все пак, да. На всеки му ходи различен тип прическа, различна дължина на косата и какво ли още не.
Момиче съм!
Омг, а какво й е неженственото на късата коса?Много тъп стереотип.
За всяко момиче - различно...толкоз.
Аз лично харесвам по-дългите коси особено къдравите <3333 затова от години искам да си пусна дълга,но иска повече грижи от колкото късата![]()
Аз съм на мнение, че всяка прическа си има чар, и съчетана с правилното лице - няма значение каква е![]()
дълга... момиче съм,но съм на мнение,че дългата коса допълва женствеността на жената.. не че късата не го прави,но късите прически за мен изразяват малко по различно нещо от нежно същество.. въпреки че късата прическа открива красиво лице и отива на доста хора,но аз съм ЗА ДЪЛГАТА КОСА