абе не знам аз от кое село съм , ма ти си от там дето няма нормален път .. нормално е да се изяждаш от вътре се изяждаш като само въртиш ладата по черни пътища , и в същото време цъкаш нфс и прайш дрифтове с нисана .. не ми дреме за скапания ти селски живот , заслужаваш да умреш пречукан в осмърдяната ти кола
Последно редактирано от footballitsmylife : 04-01-2013 на 09:30
аз ли съм тоя дето се прай на вървежен бе смешник ? ти си на 25 + години и се прайш на голямата клечка в тийн форум а си вариш подметките на гуменките аре бегай и умри в мизерия
Абе кухо пишлеме, нито знаеш кви пари изкарвам,нито с кво се занимавам, аре стига се изказва неподготвен, че ми идват в повече простотиите, бати селската пръчка.
Последно редактирано от Pug_306 : 04-01-2013 на 09:59
Абе амебо, я ела да ми врътнеш ела и да вземе да провериш сам, а ? Кво ми се праиш на мъж пред клавиатурата бе лигъо мамин, като си мъж ела да се запознаем, ама от тъпанари, хубаво че не си около мене да ти стане главата по-мека от обичайната. Недъгава е майка ти, че е изкарала такова нещастно пишлеме като тебе,което даже незнае за какво тъпче по този свят. Аре вазирай сега, разбрахме че си поредната компютърна дрисня, ама дотам, щото ако не е пред монитора е трудно, пускай НФСто и си карай голф 5цата
Последно редактирано от Pug_306 : 04-01-2013 на 10:42
ей бургаски лаф смешен..аре бе нещастник по всяко време може да се срещнем и да ти смажа недъгавата глава после майкати няма да те познае ще помисли че отново си се опитал да се снимаш до колата на някой на улицата , и отново са те пребили ХАХАХАХА
Божееее спирам, ти не си тъп, ти си кух на квадрат,ще ми смажеш знаеш ли кое - долната глава от свирки докато ми надуваш аре чезвай, скъсаняко, виж как знаеш много добре как стават работите - явно редовно го практикуваш това снимане Аре пръчка не ни занимавай с присъствието си вече, темата е съвсем различна, а не да гледаме как се излагаш
абе отрепка аз долната ми глава ще я вкарам в на майкати кривата човка наясно ли си с тва или не си ? насрали се ? предполагам да преди да даваш поредложения да се срещнеш с някой и да те пречука не сменяй темата после селяк пречукан ? темата е за курсовете но ти се намеси заедно с ония от старата школа на 25 + год и се дървиш в тийн форум ти еба майката смачкана
Аре чупката бе келеш стига лази по нервите на хората,хахаха ти ще го набиваш,ама май на майка си или ако не можеш ще ти помогна аре заминавай си, стига ме занимава, че наистина ще те намеря и ще ти намачкам гадната пъпчасала мутра
добре бе селяк казах ти още пред и 10 поста да си ебеш майката .. щял да ме намери кой ще намериш бе ти се заканваш и после сменя темата с нфс :Д виждам колко си отчаян за внимание .. УМРИ В МИЗЕРИЯ
Аз и отчаян за внимание - хаха по прост си отколкото може да предположи човек,учудващо какви кухи лейки може да види човек, за жалост мизерника си ти и с тея тъпотии, дето излизат от клавиатурата ти това нещо скоро няма да се промени достатъчно време отделих за простотиите ти, който е кух си е кух, а това да ти нацепя главата е най-малкото нещо, просто аз съм доста по-културен и деликатен, ако искам ще намеря начин да те намеря и да има да гледаш като младо яре така че не предизвиквай някой неща, стига си мазал темата!
за 5 ти път повтаряш '' ще те намеря'' еми айде ? ма няма смисъл още преди 10 тия ти пост когато ми каза,че искаш да се срещнем ти казах че няма проблем и мога да те пратя с изкривен фейс когато поискаш : ) жалкар продавай билетчета до края на смешния си живот и си мисли че си велик ХАХАХХАХАХА
Само да не ревеш това като стане и да си глътнеш граматика плужек долен очаквай включване и се оглеждай през рамо, да не те изненада нещо отзад,ай сега ако обичаш напусни.
хХААХАХАхахаХАахАХАахААХА ХАха....... добре агент 007 играй си нфс то и си живей шибания живот .. добре е че си вярваш ма чак толко е смешна работа хахахахаха