.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Стромба + Параболан

Здравейте.Имам 1.5-2 години стаж във залата и ползвах доста добавки.Обаче имам доста сила за моите килограми и реших да направя цикъл с Стромба и Параболан като взимам Карзил за протектор.20 години ще напрвя след няколко месеца.Та може ли да ми кажете до каква степен ароматизират,защото едно приятелче кадет се занимава с тея неща ми каза,че ароматизират много малко и доста хора ги взимали без протектори.И също така дали в България (Балкан фарма за стромбата) са качествени тез продукти? Благодаря предварително!!!!

Супер фен
    http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%E...D_20071026509/
    а информациите за стромба са най-различни и противоречиви в разните сайтове. От напълно безвреден до леко токсичен за черния дроб

Мега фен
    А бе вземай си карзил със стромбата..Нека да си сигурен.. Пък сега за марки няма да говорим,защото марките не са важни ,а какво ти бутат.. Нека да е най-хубавата марка,ако не е от човек е напълно вероятно да е менте.Особено хубавите марки имат и ментета доста.

Аз ще я поръчам по сигурен човек.Много сме близки с него за всичко ми дава съвет , а и има 16 години стаж зад гърба си

Мега фен
    Тогава не виждам защо питаш въобще във форума.Питай него за всичко. това първо ли ти е

Първо какво ? От страна на стероид ли ?

Мега фен
    първи цикъл

Да това ще ми първи цикъл.

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Няма аптечна Стромба , всичко е UG и дилъра който ти е да продаде , няма да е виновен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си