Прекалявате с малоумните си теми!!(Прочетете,няма да съжалявате!)
Честно хора в последно време само тъпотии гледам в форума!Теми от сорта "Защо ми е космат х*я" ,"имам кафяво течение-помощ","не знам как се използва презерватив" и тем подобни.Абе хора тук ли е мястото да обсъждате тъпотата си!Защото от тия теми направо ви личи колко сте малоумни!И в последно време само някакви идиоти дето явно си нямат представа какво е секс и нямат никаква представа как да се пазят ми пишат теми от сорта на "мисля,че съм бременна" или "правих секс за 2-ри път и пак ми тече кръв".Абе хора тук ли е мястото за това??Разбирам,че се интересувате ама първото нещо това не е за тук,не питайте нас!Питайте лекар,гинеколог или поне родителите си,защото най-малкото ние не можем да ви помогнем с нищо и ние разбираме колкото вас и хич не ни интересува кой имал червено,кафяво или незнамси кво течение.Осъзнайте се бе хора!Разбирам теми като "той ме заряза какво да правя" или "как да излезем от приятелската зона" и тем подобни.Такива въпроси задавайте,а не "защо не ми расте пишката?".Сега всички ще ме хейтват и едва ли не аз ще съм виновна за това ама съм готова за хейта.Давайте!Ама да знаете,че съм си права като го казвам!Мерси за вниманието!