Цитирай Първоначално написано от stOlen``EyEs Виж мнението
Виж какво, нито те знам каква си, нито ме интересува, нито пък съм тръгнала да си го меря, с който и да било.. И както теб не те засяга моя приятелски кръг, така и мен не ме засяга твоя бивш,настоящ или не знам си какъв мъж.
Ми тогава защо ти смяташ, че мен ме интересува твоята 3-годишна връзка и то до толкова, че и в двата си поста акцентираш върху това?

Изказваш някакви категорични мнения като че ли пък, защото ти си еди каква си и си много веща и знаеща вече всички сме длъжни да се съгласим с теб.
Разбира се, че съм категорична - ислямът е категоричен, а не условен. Кой с кого би се съгласил не ме вълнува, дала съм точна и конкретна информация по темата, с което опровергавам теб
Извинявай много, но това са ПЪЛНИ глупости!
и най-учтиво отговарям на Аморето за закона .

И къде по-точно видя да съм написала, че Кърджали е България?! Дадох просто пример
Примерът ти издиша, както и вс патетично в постовете ти за век-а, свободите, модерността и ала-балата.

Или от търсене на това да ми демонстрираш колко си на "ти" пропусна половината написано?!
Не, нищо не търся, ти си го търсеше. Когато определяш нечии думи като "глупости" би трябвало да се аргументираш, а "на буля ми децата" не са аргумент в нашия диалог.