.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мога да ти кажа , че по това , че се държи приятелски няма как да разбереш дали те харесва или не . На мен ми се е случвало и аз да харесвам някои много близък мои приятел и някои много близък мои приятел да ме харесва и с двамата съм се държала по-еднакъв начин. Това , че споделя с теб е наистина добре значи ти вярва.
    Единствения съвет , които мога да ти дам е да си признаеш чувствата , ако те харесва супер , ако пък не изпитва такива чувства към теб ще си останете приятели. В заглавието си написал , че ти е най-добрата приятелка така , че предполагам предпочиташ да си останете близки приятели без значение дали сте гаджета или не.

Цитирай Първоначално написано от lolipop_girl_34 Виж мнението
    На мен ми се е случвало и аз да харесвам някои много близък мои приятел и някои много близък мои приятел да ме харесва и с двамата съм се държала по-еднакъв начин.
    За жалост това ме спира да си призная чувствата,все пак искам да има поне някакъв малък шанс за успех инак после ще се чувствам неудобно..За жалост не мога да различавам флирт от приятелско държание и понякога ги бъркам :/. Как мога да и намекна ,че чувствата ми са много по-големи от колкото тя смята без да и го казвам директно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си