Не играя ЛОЛ. Нищо против играта, просто няма смисъл да се пъна на нещо, в което съм зле. Още повече, че не ме зарибява игрицата (сега сигурно половината форум ме намрази още повече). Имах подобен случай преди време с Call of Dutty. Играхме в мрежа с една моя бивша и като й набих няколко Head-а ми се разсърди. Оправихме се де... Но тогава бяхме на 14...
Ако не си лАпе, както казваш, тогава просто направи нещо за нея в играта. Не знам за какво точно става въпрос, ама както ти казаха - дай й мана, дай й стафове... сложи я на линията (каквото и да значи това...). Би трябвало да оцени жеста.
И да ти кажа - много по-яко е, когато играеш с момиче, да играете в екип!! От опит ти го казвам. На скоро играхме CS с една мацка. Един срещу друг бяхме на 1 ниво и просто се хилехме, когато се трепехме, но когато влязаха и други и минахме от 1 отбор... Човек, разбихме ги!! Не защото сме добри, а защото имаме сходна тактика и се разбрахме и без думи. Не ми е било толкова яко от '94-та насам, когато станахме 4ти по футбол