.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Евтино дълготрайно червило

Най-често използвам светло розово червило и червило с телесен цвят, но не мога да си намеря дълготрайни такива. Пробвах на импала дълготрайното червило, най-светлия нюанс, но на мен ми стои прекалено тъмно...не ми харесва как ми стои. Аз съм с много бяла и бледа кожа, и ми отиват възможно най-светлите светлите и ярки цветове. Някакви мнения за червилата на флормар? Например тези http://www.ivis.bg/flormar-long-wear...%B8-p8155.html ? Лаковете им са хубави, дано и червилата им са такива...Ако не сте го ползвали, дайте предложения за дълготрайно червило до 10лв с светли нюанси.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Golden Rose?

С бяла кожа си и ти отиват светли червила? О.о
    Серията на Kate Longlasting lipstick за Rimmel пробвай. Но не е очаквай да стоят по-цял ден. Такова червило още не е измислено.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Golden Rose?
    Тези от по 3-3.50 лв. имат мирис на шампоан и вкус на душ гел или сапун или веро, отвратителни са. Нали знаете като имате близо до устата миещи препарати (получава се най-често при небрежно къпане) усещате мирис у вкус...Ето това е което изпитвам. Иначе от есенс съм много доволна, само единствен минус е, че стоят на устните 30мин-1ч

Има трикове за дълготрайност на червилото, защо не провериш в нета?

Иначе може и да минеш през ДМ, Лили, Ивел или подобен магазин и да си сложиш и да видиш колко ще издържи. Аз лично не пробвам червилата (то не че ползвам много червила, де), щото не знам дали някоя мазна циганка с херпес не си е сложила преди мене от тестера...
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Аз лично не пробвам червилата (то не че ползвам много червила, де), щото не знам дали някоя мазна циганка с херпес не си е сложила преди мене от тестера...

Абсолютно! Не мога да си представя как някой ще се маца с тестер ...
    Винаги съм се чудела как ги пробват хората :ДДД На ръката ли някак си, ддз.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Като каза "маца" се сетих, че веднъж като ходих до дм, две момичета 5-годишни да са били най-много, се мацаха с нещата на есенс и she stylezоne като невидели. И си помислих "къде за Бога са майките им". Бях в потрес

Е те са били дечица и майките им сигурно са се загледали някъде. И аз се цапондрех много като дете, ако ме оставят.
    Иначе аз винаги пробвам на ръка, но си имам и представа какви цветове ми ходят. Обмислям обаче вече да си нося четчица и да пробвам с нея. ^^

Аз бях гледала едно гуру в ютуб, което каза, че си мацала на шията и после го триела с мокра кърпичка. ;д Аз така си пробвам фдт дали ми се слива с кожата.
    Момиче ^^

Ето за фон дьо тен винаги трябва да се намажеш. Там от ръка не може да се разбере дали ще се слее.

Да ;д Мисълта ми е, че ако си мацнеш червило на шията, ще добиеш по-ясна представа, отколкото като си мацнеш на ръката. Както при фдт. Най-добрата ми приятелка все си пробва на ръката и си избира по-тъмни цветове или по-розовеещи. Иде ми да я пребия.
    Момиче ^^

kitty02 - Точно на Голдън Роуз червилата изобщо не са трайни стоят точно 30минути.

Golden Rose имат няколко серии червила. Матовите в черните правоъгълни опаковки стоят с часове! Имам един толкова прекрасен цвят, но точно миризмата и вкусът ме побъркват.

Да направят нещо за тея съставки, защото цените им са хубави и цветовете също.

Hayashi - http://www.ivis.bg/golden-rose-ultra...%B8-p7518.html за тези ли говориш, че стоят с часове? Точно от тях не съм си взимала, но от тея - http://www.ivis.bg/golden-rose-lipst...%B8-p7515.html имам няколко цвята, но за жалост стоят точно 30 минути .

Не, точно от вторите. Била съм на басейн с него и червилото се изтри след 3-4 часа чак след като ядох няколко пъти.
    Ти какъв цвят имаш? Светлите по принцип са по-нетрайни, но аз имам едно ярко коралово.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    В ютуб съм гледала много момичета, които си очертават и запълват устните с молив, за да е по-дълготрайно червилото им.
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Bonbona_, аз имам доста червила на Golden Rose и всичките ми издържат по доста време ..

Eveline Aqua Platinum...аз имам тъмно розово,като си сложа преди дискотека и стой чак до сутринта (а като се прибера си трия грима).Е не стой чак толкова наситено,но достатъчно,че да не се налага да го повтарям постоянно

Addicted__ изчистени ли са самите червила или имат блестящи частици? Защото така ми се стори, след като се поразрових в гугъл да ги видя...

Мега фен Аватара на teenems
    Аз имам 2 от тази серия и си ми издържат.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от Bonbona_ Виж мнението
    Addicted__ изчистени ли са самите червила или имат блестящи частици? Защото така ми се стори, след като се поразрових в гугъл да ги видя...
    Изчистени са

Супер фен Аватара на marble
    Ако решиш да експериментираш с цвета на червилото http://4.bp.blogspot.com/-wP_mPpGMVS...0/lipstick.jpg
    тези на Мейбълин са супер дупер яки.
    Доста дълго издържат, но все пак защо не пробваш с молив за устни?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си