- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви е мнението за момичетата с големи цици,парадират ли с тях?
Крият ги и се срамуват
Парадират и ги подчертават
Срамуват ли се или подчертават големия си бюст,за да привлекат внимание?
http://www.facebook.com/pages/%D0%91...73078886094315
Последно редактирано от Merkantilniq : 04-08-2013 на 11:34
Всяко момиче е различно, но каквото и да правят - със сигурност такива дини не могат да останат незабелязани![]()
Много грозно стои.
Повечето момичета с голям бюст, които познавам, гледат да го прикриват по-скоро.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Все си мислех, че и моите са големи (често ми го казват), ама като видях снимките.. явно доста съм се заблуждавала!Но е много грозно и несъразмерно, ама какво да се прави.. природа! И да искаш, според мен, трудно ще успееш да скриеш подобни дадености!
Кафе без цигара е като жена без цици... кеф ти е ама не е същото ...
Огромните цицища са гадни и вснали - може да и смучеш зърното докато и лигавиш клитора. И ако сега са си ОК, то след първото бебе зърната и пъпа стават първи приятели .....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
В повечето случаи ги крият и не се срамуват… ^^
Иначе подкрепям мнението на ameli. ^^
Преди се срамувах, сега не...Нито парадирам, нито ги крия... ^^
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Красивите момичета с голям бюст, които познавам не парадират с него. НЕ носят дълбоки деколтета, не качват снимки и т.н. Обаче имам и някои познати, които имат също голям бюст, но не са толкова привлекателни я в лице, я в тяло - е те си парадират с бюста. Дори веднъж едната я бъзикаха, за тези "очи" на показ, а тя най-спокойно си каза: "Нося такива големи деколтета, за да отклоня вниманието от корема си."
Повечето момичета, които познавам с малко по-големи цици от нормалното са се с некви огромни деколтета, ма кат се загледа некой малко и се праат на ощипани госпожички.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не харесвам големите гърди, има нещо неженствено и не-нежно в тях.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
По хубаво е да видиш момиче , което тренира и има хубаво и стегнато дупе , крака и коремче .... Повечето момичета с голям бюст са некфи мазни и отпуснати и няма за какво друго да се хванеш. Вярно е , че има и хубави м/у тях , но след 10-15 годинки когато циците йм докоснат земята изобщо няма да са хубава гледка.
Повечето момичета с големи ЕСТЕСТВЕНИ цици са дебели (не всички има и слаби и с големи цици, но са по-редки тези случаи) . Та като са дебели нямат, нямат хубаво тяло и си снимат циците с големи деколтета.Обикновено се щракат сами само лицето и циците , до кръста . Така подчертават циците, а тялото надолу не се вижда. И ти си казваш: Ухаа,, еба ти мацката! Ще я скъсам! Виждате се на живо и се оказва хипопотам.![]()
Тия които парадират с големия си бюст, често е защото няма какво друго да покажат- нито от тялото си, нито имат акъл... впечатляват само с цици.
Аз лично обичам да подчертавам, но внимателно, не прекалявам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Айде сега пък големият бюст бил грозен , вие щото сте манекенки . И това , че момичета с големи бюстове са отпуснати и дебели е някакво бабино суеверие .
Грозно е да претендираш с циците си и да ги откиравш с големи деколтета . Липса на стил е това . Не обичам големи деколтета и не нося . Има разлика между деколте и деколте което ти показав не само циците ами и пъпа![]()
Съгласна съм с мнението, че повечето момичета с естествени огромни цомби са дебели, имат комплекси и ги избиват като не обръщат внимание на огромното и отпуснато тяло, а наблягат да привлекат погледи чрез деклотета. Това го казвам от лични наблюдения върху мои познати.
Сещам се в момента за 2 момичета с големи гърди, но с хубави, слаби тела. Ами и те ги пъчат и показват.
А има една забутана зубърка, дебела с големи цици. Май тя е единственото изключение, тя не се разголва.
П.П. Съжалявам за грубия език, исках по-крещящо да илюстрирам грозната картинка.
Като кажете „дебела“, сте ми много странни… За всеки думата „дебела“ е с различно значение. Аз познавам много момичета с големи гърди и повечето не са дебели, просто са с едър кокал, както се казва. И са високички, не са джуджета. За мен това е нормално.![]()
34D - мда грозно е :\
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
^^Едър кокал, високички = никаква женственост и красота в тялото = комплексите, които споменах -> показване на циците.
Тази според мен не спада в категория ''дебели'' и по снимката не мога да преценя, но не ми изглежда и с ''едър кокал''
Въпреки това, не я намирам за женствена, под женственост аз разбирам нежност, деликатност, красота и изящество, не само външно като лице и фигура, но и като маниери, начин на движение.
Тези с кифленските чупки и цици на показ ще ме прощават.
Но за всеки влак си има пътници, това, че на мен грам не ми допада това, което описах в трите поста в тази тема, не значи, че за някого това не може да е жената на мечтите.
Не съдя никого, изразявам мнение и виждам от тях каква не искам и няма да бъда.
Последно редактирано от UniCoWN : 04-11-2013 на 22:24
Абе не че нещо, но момичето го познавам и мисля, че нямаш право да ѝ казваш кифла, след като се е снимала с ръка на кръста, но както и да е.
Иначе доста оптимистично мнение извади и докато не съм забравил да те питам: на колко годинки си?