.

Виж резултатите на анкетата: какво ви е мнението?

Гласували
85. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Крият ги и се срамуват

15 17,65%
  • Парадират и ги подчертават

70 82,35%
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 119 от общо 119
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Еми не, пич... просто аз търся много повече неща в момичетата от цици и да, спал съм и с "толкова яка и гореща мацка", спал съм и с доста по-яки, привлекателни, които са повече от "п'утка с цици".
    Не ми е целта на живота да чукам всяка, която ми пусне.
    Точно тези "яките и лесните" не са ми интересни, това не значи, че е непременно защото не мога да бъда с такива. И не ги хейтвам, просто констатирах, че има вид на евтина селска пръчка, пък тя може и да не е, може да има вишО и да успее в живота, нали знаеш.
    Както казах, имаме различни стандарни, различни неща търсим, различни неща искаме... не знам кое по-точно не разбра, на тъп ли се правиш, тъп ли си наистина.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Еми не, пич... просто аз търся много повече неща в момичетата от цици и да, спал съм и с "толкова яка и гореща мацка", спал съм и с доста по-яки, привлекателни, които са повече от "п'утка с цици".
    Не ми е целта на живота да чукам всяка, която ми пусне.
    Точно тези "яките и лесните" не са ми интересни, това не значи, че е непременно защото не мога да бъда с такива. И не ги хейтвам, просто констатирах, че има вид на евтина селска пръчка, пък тя може и да не е, може да има вишО и да успее в живота, нали знаеш.
    Както казах, имаме различни стандарни, различни неща търсим, различни неща искаме... не знам кое по-точно не разбра, на тъп ли се правиш, тъп ли си наистина.
    Тамън да спечелиш уважението ми, последния ред беше... малко за да запълним самочувствието. Окей, както и да е.
    Всичко го казах.

АРЕ!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Спечелих ти уважението, защото казах, че съм е'бал подобни и по-готини ли?

Айде със здраве, беше ми приятно! ;д

Мега фен
    Казал си ти ... единственото, което стана ясно от постовете ти е, че си подбираш сексуалните партньори по размера на атрибутите им.
    С'а ако ти кажа, че и най-яката путка да ми сложиш, ако си отвори устата и се окаже куха на мифка, ще ми се отще не да я еба, ами да й дишам въздуха...
    а не уважавах и най-съкровенните ми желания..
    И точно 'щото 'най-съкровените' ти желания са да го ръгаш у гъза на някоя крава ще е хубаво да се спреш малко с любителската психоанализа.
    Някои от нас имат действителна ценностна система и реално се отвращават от глупостта и невежеството. Ти ако си се чувствал, че ти е наложен от обществото тоя мироглед ... шанс. Радвам се, че си се отърсил от задръжките си. Но не наричай хората лицемери единствено на база това, че ти си бил такъв.
    Лека

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Окей, за теб може да е така, за мен не. Искам само да те попитам, какво НЕженствено намираш в това момиче:

Дай си мнението, ако искаш.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Аз пък знам нещо друго: "Големи цици на дебело момиче и плочки на слабо момче не се броят".

Мега фен Аватара на baby_baby
    Парадират и ги подчертават някои де не всички аз например не парадирам с тях

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload Виж мнението
    Кафе без цигара е като жена без цици... кеф ти е ама не е същото ...
    Огромните цицища са гадни и вснали - може да и смучеш зърното докато и лигавиш клитора. И ако сега са си ОК, то след първото бебе зърната и пъпа стават първи приятели .....
    Самата истина. Цицата трябва да е стегната и добре оформена.

--------------------------------------------------------

Нека убием всички момичета, които притежават огромни цици те не заслужават да живеят.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Fuck them 'till they die.
    Welcome to the Jungle...

dobka00
    Guest
    След като прочетох повечето от коментарите (главно на момчета) ми стана доста неудобно, защото аз самата имам голям бюст(който се старая да прикривам), а съм на 14 и тепърва започвам да флиртувам и да си търся гадже ии...да мисля че се сещате...

100% тежат много

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от dobka00 Виж мнението
    След като прочетох повечето от коментарите (главно на момчета) ми стана доста неудобно, защото аз самата имам голям бюст(който се старая да прикривам), а съм на 14 и тепърва започвам да флиртувам и да си търся гадже ии...да мисля че се сещате...
    щом имаш голям бюст, лесно ще си намериш.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Много грозно стои.
    Повечето момичета с голям бюст, които познавам, гледат да го прикриват по-скоро.
    Точно.
    *сън*

е, то ако държанието им зависеше от циците, всяко момиче - различен характер, не можем да разбираме по тялото

Мега фен Аватара на OoVasKoO

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Точно.
    Вони ми на комплекси тука - както мъжете с малки пишки мразят и завиждат на тези с големите, така са и жените по въпроса с циците
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на jasmins
    Цитирай Първоначално написано от UniCoWN Виж мнението
    показване на циците.
    Не че нещо ама какво е това на аватара ти?
    jasmer

Парадират с тях..На мен лично това ми е супер смешно,понеже сексапила в една жена не идва от бюстът...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си