.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

въпроси относно влизане в университет

Здравейте искам да попитам,след като се явя на изпити в различни университетити и си изкарам нужните оценки,къде трябва да напиша специалностите с които искам да вляза,трябва ли да ходя до всеки един университет поотделно и ако не се класирам на 1-во класиране какво се прави?
    Благодаря на този който ще ме просветли.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Не, не трябва да ходиш никъде. Трябва, обаче, да избираш. Ако си кандидатствал в СУ, послед във ВИНС и накрая в УНСС, трябва да решиш в кой от трите ще бъдеш. После отиваш в избраният от тебе университет, дават ти една бланка и пишиш специалностите, които искаш да кандидатстваш. От там нататък става като след 7ми клас-за където имаш бал, там отиваш. Надявам се да си разбрал.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Благодаря ти,а ако отида само на предварителните изпити отново ли е същата процедура?

И само в един университет ли мога да попълня такава бланка?
    Последно редактирано от anonimniq93 : 04-08-2013 на 20:12

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Във всеки университет за неговите специалности.

Мега фен
    Aм , ако пишеш първата специалност, в която искаш да влезеш , но не те приемат от първо класиране и чякаш до трето, но те приемат в другите избрани специалности от теб на първо и второ класиране... ИМА ЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА Изтарвеш шанса си за всяка една специалност и да не влезеш???

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Не, не трябва да ходиш никъде. Трябва, обаче, да избираш. Ако си кандидатствал в СУ, послед във ВИНС и накрая в УНСС, трябва да решиш в кой от трите ще бъдеш. После отиваш в избраният от тебе университет, дават ти една бланка и пишиш специалностите, които искаш да кандидатстваш. От там нататък става като след 7ми клас-за където имаш бал, там отиваш. Надявам се да си разбрал.
    Какви ги говориш бе, той може да си кандидатства и в 5 университета и като види класиранията вече тогава да мисли къде ще отиде..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    А на предварителните изпити само 12-класници ли могат да се явяват или не?

Интересува ме, търсих уж добре за информация, но не успях да открия нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си