.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Unhappy Притеснена съм.

Здравейте. С приятеля ми решихме да се задоволяваме с ръце , аз си играех с неговия член , главичката , не съм му лъскала , дори не е свършвал , само го гъделичках в горната част , а той само гърдите ми пипаше . При възбудата на момчето има течност , в която също има семенна течност . От следващия ден имам силно гадене в продължение на 3 дена вече и леки болки в дясно на корема , лекарката каза , че има вирусна инфекция , много съм притеснена дали не съм се пипнала отдолу . Както четох те не живеят във въздуха повече от 5-10 мин. Цикъла ми не е никак точен , миналия месец ми дойде 2 пъти .
    Възможно ли е чрез допир да съм забременяла ?

Супер фен Аватара на minchorna
    АХАХАХХАХА не е,моля ви се.Спрете се вече Скоро и с погледи ще почне да се забременявате

Имайте малко милост към мен с вашите теми за бременност

знам , четох всичките теми , просто исках да попитам , дали е възможно

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Имам чувството, че вече се ебавате с нас с подобни теми ... не си бременна

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да-а-а, бременна си.
    Ти, всъщност, си втората Дева Мария.
    Честито.
    Мисли име на детенцето.

Нали се сещаш, че понякога се случва дори когато ти се празни вътре пак да не забременееш?

Милиони хора в целия свят страдат от репродуктивни проблеми, а вие тук през ден пускате подобни теми, смятайки че се забременя и от въдуха.. забременяването хич не е толкова лесен процес, престанете да се филмирате!

Сигурна ли си, че не си му правила свирки ? Защото ако си му правила шанса да забременееш се повишава със 75% !

Просто се панирах , заради гаденето и болките....

Цитирай Първоначално написано от WohooMAD Виж мнението
    Сигурна ли си, че не си му правила свирки ? Защото ако си му правила шанса да забременееш се повишава със 75% !
    +1

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от WohooMAD Виж мнението
    да аз така родих първото си дете

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от limpk0nk3 Виж мнението
    Просто се панирах , заради гаденето и болките....
    и кво се панира, симптомите за бременност да не би да се появяват на втория ден ?!?

Моме, съвсем с право сте се притеснила! От обща култура трябва да знаете че сперматозоидите са по-леки от въздуха и виреят (живеят) до 48ч след излагане с кислородна среда.

This said, когато мъж се попразни, всички в радиус от 3 до 5м са изложени на спермо-обогатени изпарения, и е възможно да се забременее дори през очите!!!

100% si bremenna .. izmislqite ime na bebeto.. ako e mujko go krastete na men (Ivan)

благодаря за успокоението все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си