- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснена съм.
Здравейте. С приятеля ми решихме да се задоволяваме с ръце , аз си играех с неговия член , главичката , не съм му лъскала , дори не е свършвал , само го гъделичках в горната част , а той само гърдите ми пипаше . При възбудата на момчето има течност , в която също има семенна течност . От следващия ден имам силно гадене в продължение на 3 дена вече и леки болки в дясно на корема , лекарката каза , че има вирусна инфекция , много съм притеснена дали не съм се пипнала отдолу . Както четох те не живеят във въздуха повече от 5-10 мин. Цикъла ми не е никак точен , миналия месец ми дойде 2 пъти .
Възможно ли е чрез допир да съм забременяла ?
АХАХАХХАХА не е,моля ви се.Спрете се вечеСкоро и с погледи ще почне да се забременявате
Имайте малко милост към мен с вашите теми за бременност![]()
знам , четох всичките теми , просто исках да попитам , дали е възможно![]()
Имам чувството, че вече се ебавате с нас с подобни теми ... не си бременна
Да-а-а, бременна си.
Ти, всъщност, си втората Дева Мария.
Честито.
Мисли име на детенцето.
Нали се сещаш, че понякога се случва дори когато ти се празни вътре пак да не забременееш?
Милиони хора в целия свят страдат от репродуктивни проблеми, а вие тук през ден пускате подобни теми, смятайки че се забременя и от въдуха.. забременяването хич не е толкова лесен процес, престанете да се филмирате!
Сигурна ли си, че не си му правила свирки ? Защото ако си му правила шанса да забременееш се повишава със 75% !
Моме, съвсем с право сте се притеснила! От обща култура трябва да знаете че сперматозоидите са по-леки от въздуха и виреят (живеят) до 48ч след излагане с кислородна среда.
This said, когато мъж се попразни, всички в радиус от 3 до 5м са изложени на спермо-обогатени изпарения, и е възможно да се забременее дори през очите!!!
100% si bremenna .. izmislqite ime na bebeto.. ako e mujko go krastete na men (Ivan)