- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо ми закъснява месечния цикъл ?
Здравейте!! Аз съм на 16 години и имам един проблем...закъснява ми втори ден .. трябваше да ми дойде на 8 а още нищо няма .... С приятелят ми водим полов живот от 5 месеца и до сега никога не е имало проблеми. Сигурни сме,че не сме направили някой гаф...направих си тест за бременност и беше отрицателен.....Но ме притеснява защо ми закъснява..
правим секс без предпазни средства и никога до сега не е имало проблем ...Дайте някакъв съвет как да постъпя за напред и дали изобщо има причина да се притеснявам
Благодаря ви предварително
) !!!!
Кога направи теста след като трябваше да ти дойде или преди това. И 2 дни нищо не са....
Според мен 2 дни нищо не са. Може да ти закъснява от нерви, времето и какво ли още не![]()
"To be nobody, but yourself, in a world which is doing it's best night and day,to make you everybody else,means to fight the hardest battle,which any human being can fight,and never stop fighting!" E. E. Cummings
Според мен не си бременна, но не съм бог да ти кажа със сигурност. Не се притеснявай много, сигурно ще ти дойде след 2-3 дни.![]()
^ е тва е неуспешен трол.
Иначе, не си бременна. Иди на гинеколог ,ако се притесняваш .
maDamn
Може никога да не е имало проблем, обаче винаги има първи път, нали знаеш... И без да свършва в теб има някакъв малък шанс да забременееш, не знаеш дали ще се паднеш точно ти тая една на 100тици, която ще зачене от прекъснат полов акт.
Това като конско самоИначе не си бременна, щом тестът е отрицателен... и 2 дни са нищо, 16 си, плюс това промяна в климата, всяки глупости могат да му повлияят ... На мен миналия месец ми закъсня с 12 дни, без абсолютно никакви здравословни причини... Ако продължава да ти закъснява все пак иди на гинеколог, но 2-3 дни не са нищо
И на мен ми закъсня, на приятелки също.. Мисля, че е от времето.. че то имаше една седмица, в която валя сняг и беше 20 градуса...
Ако всеки път ще се шашкаш като ти закъснее с 2 дена, по-добре ползвайте презервативи.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Най-вероятно не си бременна и ти закъснява от рандъм фактори.
Най-вероятно не си бременна, щом тестът е отрицателен, а ти закъснява само с 2 дни. И все пак бих те посъветвала като си на 16 да правиш секс с презерватив. Гаф може винаги да стане, а съм сигурна, че на 16 не би искала да правиш аборти.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Използвайте презервативи! Знаем, че е по-готино без, на всички ни е кеф така, ама за да не питаш следващия път си използвайте предпазни мерки!![]()
туЙ да не ти е аларма на часовник
на мен ми закъснява с по 5-6-8-9 дена, ти се шашкаш за два
Иди на лекар. Може да имаш кисти. Може да са сто неща..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.