- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко сме дебели всъщност?
Здравейте, момичета и момчета (: Вижте на какво попаднах в интернет -
http://www.guardian.co.uk/society/in...t-size-you-are
Тук трябва да посочите начина, по който мислите мислите, че изглеждате, теглото си, височината си и пола си. Това нещо ще ви каже дали преценявате себе си правилно и как всъщност изглеждате.
*Да, сигурно не е много вярно, защото на всеки човек килограмите му седят различно, но аз лично намирам това приложение за интересно. ((:
Тези неща с изчисляването на индекса на телесна маса изобщо не са верни. По тяхната логика, ако кача 15 кила ще съм нормална. Едни килограми и височина могат да изглеждат напълно различно на две различни момичета.
Висока съм 164 см и тежа 48-9 кг, никой не може да ме убеди че съм ПОД нормата. Тъпи етикети.
Много вярно! И аз мисля, че това с тия индекси не е никакъв критерий за определяне на телесната маса. Човек сам преценява колко кг да тежи!
Queen of the Damned
Така е, няма да споря. Но мисля, че на всеки му е приятно да чуе /така де, прочете/, че е по-слаб, отколкото си мисли, че е ... нали така?![]()
You’re wrong!
You're smaller than you think you are
Like 60% of underweight people, you overestimated your own size
Да вървят на майната си и тези. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И на мен ми показа, че съм със под нормата тегло.![]()
You’re wrong!
You're smaller than you think you are
Like 60% of underweight people, you overestimated your own size
Супер измислени каклкулатори.. Ръст - 120 това е най-определящо за килограми, въпреки, че те стоят различно на всеки.