.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен

Безплатен блог

Здравейте. Моля да дадете предложение за безплатен блог из Интернет, който да е подходящ за страница на дружество/фирма. В страницата ще се вписват новости от дейността на дружеството, трябва да има раздел за хумор, новини и статии, за предлагани промоции и т.н. Единственото условие е да не е във Фейсбук.
    В Гугъл ми излизат доста блогове, но са много постни, а аз искам мнение от вас за някой изпитан блог, който ще свърши работа и ще покрие изискванията, за които е създаден.

Мега фен
    проблемът с безплатните домейни е, че са на принципа ИмеНаСайтаТи . СайтНаКойтоСеХоства . ком
    Сиреч дали ще избереш wordpress, blogspot , wix (погледни го - готини шаблони има ако искаш нещо набързо) или някой безплатен хостинг като ucoz.org или 00webhost е все тая - домейнът ти все ще изглежда скапано.

Все пак ти преложих няколко - пусни им по един гугъл сърч и ще ти излезнат сайтовете.

wordpress, можеш всичко, което искаш да го постигнеш, ама се съмнявам, че ще успееш.
    .TK домейните са безплатни.

Аз доста време вече ползвам ovo.bg в интерес на истината и съм доволен от услугите им. Да, сайта ми наистина е " www.saitami.OVO.bg" но пък имат готови темплейти и се работи доста лесно с тях, +това имат доста готини опции.

Повече от фен Аватара на SorrowNeverDies
    tumblr. Можеш да ползваш собствен домейн.
    • Your heart's a mess. You won't admit to it. It makes no sense...

• But I'm desperate to connect. And you, you can't live like this...

• http://fuckyouibringchaos.tumblr.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си