Съжалявам, ако има вече такава тема, но не открих. Въпросът ми е как по-бързо да сваля 5-6 килограма. От около 2-3 години вече си карам с тях отгоре и ми е писнало отдавна. Пробвала съм се да ги смъкна много пъти, но все се отказвах по някое време. Веднъж само месец и нещо ходех по-интензивно на фитнес всяка седмица, но като видях, че даже съм качила и се отказах, това беше преди година горе долу. Но сега отново реших да пробвам, но този път без да се отказвам. Вече 2 седмици не съм яла никакъв шоколад, сладко, тестяно, газирано(и иначе не пия), пържено, чипсове, крекери и всякакви подобни вредни неща(в началото бях пред побъркване). Ям повече подове, зеленчуци, варено, печено, повече вода, въобще промених си храненето + че правя и упражнения. Но ако някой може да ми каже по-точно какви упражнения(за дупе и бедра), ще съм му благодарна, защото съм чувала, че не всички имат ефект, а много искам до лятото да съм във форма. Знам, че не става от веднъж, но имам чувството, че тия килограми са си лепнати за мен перманентно, каквото и да правя нито по-малко, нито повече.