.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Unhappy Да го забравя ли?

Здравейте. Влюбена съм в едно момче, което ми е много добър приятел, смеем се, когато сме заедно и е много хубаво...В часовете винаги ме гледа и когато и аз го погледна, той винаги ми се усмихва или ме гледа мило. Засега добре. Но той заминава лятото за САЩ, един негов приятел ми каза, че май ще е за 2-3 години, но не е сигурен...Опитах се да го забравя, но мисля за него постоянно. Когато ми звъни по телефона и говорим, пулса ми е забързан. Просто адски съм объркана и не знам какво да правя. Моля ви, дайте ми съвет

Не е нужно да го забравяш, той след като замине ти сама ще видиш колко е трудно и малко или много интересът ти към него ще отмине. Ще контактувате по-малко от сега, заради часовата разлика, а и много е вероятно да се изчерпят темите ви за разговор, поради различният начин на живот.

Далеч от очите далеч от сърцето ! аз лично съм преживяла нещо подобно просто когато не го виждаш сама ще започнеш да спреш да мислиш за него така или иначе ако наистина с това момче няма да живеете в един град няма да имате и бъдеще заедно.

Но най-големия проблем е, че постоянно ме сваля, а и сме в един клас

Голям фен Аватара на sneering
    Егати съвпаденията Веселина ли се казваш?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Забрави го. В случай че замине, там може да стане всичко... Имам предвид - може да се установи там, може като се върне да е друг човек (което е почти сигурно)... Учи си уроците и не се занимавай с момчета. Не те наливам, от опит ти го казвам...

А той сам казвал ли ти е дали и за колко време заминава?
    Действай, докато е тук...

Град
    gabrovo
    Далеч от очите далеч от сърцето така че не се безпокой

Не го забравяй!

Относно това кога заминава-лятото. А относно забравянето и мненията благодаря много за отзивчивостта, почти го забравих.Разбрах, че не си заслужава и му теглих една хуууубавичка майна!!!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    В Пловдив ли го прати??

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    В Пловдив ли го прати??
    Ако можеше да отиде там...ние тука сме си софиянци

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Първо разбери за колко време няма да го има. Щом изпитваш такива чувства трудно ще го забравиш за един ден. 2-ро разбери дали и той има някакви към теб. От там натам си прави сама изводите. Ако го няма 2-3-5 месеца не ти пречи да го изчакаш, ама ако го няма повече от година, няма смисъл. Трудно е ама с времето всичко си минава. Лошо е ако се видите след година,две и още ще имате тръпка, но няма смисъл да си изтормозваш нервите и да се мъчите да имате връзка от разстояние без да се виждате. Аз имах такъв проблем, и от личен опит - Времето лекува! Успех
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си