- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ!
АААААААААХАХАХХАХАХАХАХХА ХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХ АХХАХАХАХАХАХАХ КРАЙ![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
да бе, целия форум те знаем.![]()
ако в момента в които те срещна си напушен, що да не те позная.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
да, и те са ни напълно достатъчни............
нямаме нужда от серийно производство.
Ако си смотан без трева, ще си смотан и с трева.
Ако си разумен без коз, ще си разумен и с коз.
Тревата не е разковничето.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе вие къде отидохте в 3та глуха...
^
ами Чачо като ме види и не може да си сдържи емоциите (особено ако става въпрос за пушене)............. обича ме момчето.
еййй, ама си гларусче братче............... само можем да се учим от тебе.![]()
Е ти халюцинациите как си ги представяш? Ясно, цветно, реещо се петно, което ти говори ли? Обикновено се получават слухови халюцинации, като например някое пръщене да ти се струва ритмично.
И забавените реакции, увредената памет, загубата на концентрация и увреденото мислене са горе-долу равносилни на това да си се изморил. А не да са ти били местна упойка и да са те интубирали с райски газ.
Само за времето сериозно се губи представа, 5 минути ти се струват като 30.
А и когато пушиш, тея ефекти ги очакваш и с времето се научаваш все по-добре да ги държиш под контрол. Ако се "стегна" след като съм пушил, ми остава само физическата отпуснатост/умора и направо се чувствам, сякаш не ме е хванало, после само се ядосвам за прахосаната цигара. Ма когато човек има отговорности, няма избор.
Последно редактирано от Chacho : 04-16-2013 на 12:38
"Дълготрайно употребяващите канабис може да се нуждаят от все по – голямо количество за постигане на същия ефект. Наркотикът може да се превърне в център на съществуването им."
За количеството съм съгласен, при мен го има тоя момент.
А център на живота ти става, ако сам го желаеш и позволиш. Просто много от хората почват да пренебрегват важните неща по собствено желание, а после се чудят кой да обвинят, че са си зарязали приоритетите. В нашата компания коза винаги е бил средство за забавление, но не и цел. Масово аверите ми зарязват пушенето за учение, работа, екскурзии, ангажименти към семейството и близките, за други развлечения. Аз покрай сесия много рядко пуша, пък сега като работя, само вечер преди да легна си позволявам. Даже, напук на имиджа на безделници, какъвто имат тревоманите, постоянно си намираме нови хобита и дейности. Езици, изкуства, спорт. Най-накрая пак ще се записвам на фитнес (или кикбокс) и немски.
Това са хората, които си бяха амбицирани отпреди и се занимаваха с най-разнообразни неща, с добро образование, интелигентни, забавни, интересни. Такива си и останаха. Пък тея, които бяха ударили дъното и без тревата, пак са си на дъното и не можеш да проведеш смислен разговор с тях. Тревата им занимава цялото ежедневие, щото преди това не са имали нещо по-смислено.