.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Smile Как да се караме по-малко с половинката ?

Знам, че има още хиляди подобни статии, но исках да видя как мислите в този форум по въпроса. Имате ли като цяло някаква формула за разбиране с приятеля/приятелката, защото вече съм отчаян.

Благодаря предварително за разбирането!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ползвам тази формула : CnH2n+1OH. Действа безотказно
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Честите караници обикновено са за глупости. За това, трябва да спрете да се вкопчвате във всяка една мъничка грешчица и да я изкарвате огромно прегрешение. Като нещо не ви се харесва, трябва да се научите с какъв тон да споделяте това, а не да нападате. Всеки човек, когато го нападнат от раз и се самозащитава чрез нападение, което поражда по-голям скандал. Сиреч НЕ правете от мухата слон!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    В една връзка трябва да се стигне до оня момент, в който двамата осъзнават, че не конфликтите ще им помогнат да са заедно, а разговорите.

Повече разговори и по - малко караници за глупости.

Мега фен Аватара на xoxi
    За мен всичко е въпрос на търпение и умение да се признават собствените грешки. Забелязала съм, че хората, когато започнат да усещат, че не могат да спечелят даден спор, започват да повишават тон, в опит да се защитят. Ако и двете страни са сигурни в себе си, то спор реално няма да има, а ще има просто една дискусия. Трябва да се осъзнае, че виковете и крясъците не са довод. Когато осъзнае човек, че губи даден спор, най-добре да признае собствената си грешка или пропуск пред себе си и другия. Никой не обича да се признава за победен, но понякога е по-добре така, отколкото човек да проявява глупав и ненужен инат.
    Ние нямаме "формула", защото не ни и трябва. Разговаряме, правим компромиси, когато е нужно и това е.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    За това, трябва да спрете да се вкопчвате във всяка една мъничка грешчица и да я изкарвате огромно прегрешение.
    Абсолютно.
    И като не си на кеф, по-добре не се виждайте/не говорете с човека, за да не си го изкарвате на него.
    Не бъдете убедени, че сте прави на 100% само защото се касае за определена област.

Banned Мега фен
    всеки човек е различен... трябва да действаш при различни хора различно... първо се напасвате,а след това се правят компромиси,спирате да гледате и най малката грешка като '' що не ми се обади преди 2 мин,а чак сега,казах ти в 3 и 12 ( примерно) и така... друг вариант е ако ти е изнервено или на човека до теб - другия да търпи изнервения и да си повтаря,че е само днеска или само за няколко часа,а не да го напада и да се кара с него ...друг вариант - виждаш,че си изнервен и казваш така и така днеска ми е еди какво си ( ОБЯСНЯВАШ !!! а не да не вдигаш телефон и другия да се чуди и мае защо и да с вкарва във филми особено ако сте се скарали предния ден примерно) днес по добре да не се видим щото ще се караме ( отсрещния естествено трябва да го разбере,а не да е някаква госпожица дето като и кажеш днес не ми е ден дай да не излизаме да не се ядосваме взаимно и да почне '' ти не искаш да си с мене,лъжеш ме,изневеряваш ми - примерно,абе филми ) ии толкоз

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    По-добре да се карате, стига да не е за някакви ежедневни глупости...

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Kъсате. На мен ми помага много.
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си