.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Секс в дупето

Здравейте. Как да накарам приятелката ми да го правим отзад? По прицип тя се дърпа и твърди,че няма да и хареса, но от много други съм чул, че им харесва доста. Какво мислите по въпроса ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от abcabc Виж мнението
    Здравейте. Как да накарам приятелката ми да го правим отзад?
    Ползвай

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Ползвай

+ това

Мега фен Аватара на babity
    Оф, сигурно няма да и хареса. Ако успееш да я накараш, ще го направи с нежелание и съответно няма да се отпусне като хората и най - вероятно буквално ще и пръснеш халката. Заеби я тая работа. Все някога сама ще си поиска.

Щом не иска не я карай на сила

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    омг като не иска, не иска
    не можеш да я накараш

Аве ... shit comes out , що ще искаш да пъхаш каквото и да е било там ..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Попитай я как може да е сигурна, че няма да ѝ хареса, щом не е пробвала. Пусни ѝ мухата, че си чел/чувал, че на много жени им харесвало и след време сама може да поиска. В никакъв случай обаче не я карай да го прави, докато сама не пожелае. Което, разбира се може и да не се случи.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от abcabc Виж мнението
    но от много други съм чул, че им харесва доста
    ха, добре ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Като не иска не я карай .

Поговорете си. Тъпо е, ако никога не е пробвала да има отрицателно мнение, ама е и тъпо да ти даде, само защото ти искаш. Поговори си с нея, кажи ѝ, че не е страшно, готино е и тн..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Щом като не иска - не иска! Остави я тя сама да реши, че е готова и че го иска.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами предразположи я като за начало.. ако не го е правила преди,няма как да знае дали ще и хареса.На мен лично има пъти,в които изобщо не ми харесва,но има и такива, в които умирам от кеф

Мега фен Аватара на machoka
    Лепни и 50кинта на челото и я питай 'абе аз за кво си плащам?!'

хахаха

а иначе, цаката е да я накараш ТЯ да го пожелае, а не да я насилваш да го прави. Нали знаеш - иначе ше ни обвинят, че сме егоисти

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    + това
    Duct tape... ти мислиш за всичко ! Еби му майката, майтап да няма. Т'ва нещо може да се използва за ВСИЧКО, хахаха !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Като не иска - не иска.
    Приеми факта и това е.
    И без това тая дупка не е за секс, има си място, предназначено за това.

Град
    Бургадидас !
    Ти па ше кажеш за к'во е, айди дье !! Тя и устата е за да се храниш с нея, ама... .
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    а иначе, цаката е да я накараш ТЯ да го пожелае, а не да я насилваш да го прави
    that's right

Женската логика е страшно нещо и ми е тъпо, че понякога я притежавам.

Ние можем да направим всичко, стига да изглежда, че ние го искаме, а не вие.
    4XCOKИ

Nikolay_Iliev
    Guest
    а момичетата пърдите ли като ви е вътре? само питам

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Ти трябва да си бахти наглия тип , че да я караш на сила ..

Мега фен
    Град
    <3
    много е относително това 'каране на сила'..
    Аз може и 'на сила' да правя нещо, но пак да ми харесва..
    Много е важно отношението, жестовете дори, езика на тялото по време на ..самия акт (какъвто и да е).. Възбуждащо е например някой да е супер груб с теб и в същото време да те гали нежно и да те целува, да те докосва..

Едно и също действие, представено по два или повече различни начина, може да се окаже ужасно отвращаващо и ужасно възбуждащо..
    Например не обичам директността в секса. Т.е. когато е постоянна. Сигурно ще се изкефя ако веднъж в месеца ми кажат 'ще ти го набия между краката', но не и ако е всекидневно.
    Ние сме жени -> нежен пол -> нежен.
    И макар и да обичаме грубостите в секса, понякога дори просташкото/мръснишко отношение и 'унижението', имаме нужда и от близост и.. да усетим, че човека, който в случая иска да ни го вкара отзад, всъщност (през нашите очи) иска да опитаме нещо, което му се върти в главата и нещо, което ще ни представи по достатъчно убедителен, т.е. начин, по който ще ни покаже, че първо сме същества за които му пука какво мислят и какво им харесва, а не жени, на които това им е задължението..

Аз съм ужасно сензитивно ужасен човек.. нещо като тъч скрийн на скапан, евтин телефон.. пипнеш го не както трябва и се счупи..
    ..та така и със секса и всичко в него.

Авторе, ако аз съм ти приятелка и ти прочета темата, не само анален няма да видиш, ами и никакъв друг за дълго време. И не 'за да те накажа', а защото ще ми стане обидно и няма да имам желание за каквато и да е близост с теб.
    Пак казвам, че под 'близост' може да се разбира както и нежна прегръдка, така и грубо чукане..
    4XCOKИ

Град
    Бургадидас !
    Ама к'во значи "на сила", бе ? Трябва да я пребия, да приложа сила ? Т'ва ли разбирате, аре моля Ви се. Като не ще - не ще, end of story ! И колкото и да я "караш" на сила, на без сила... файда йок. Друг е въпроса когато е надъхана, ама първо иска да я навиваш 15 мин. и да й приказваш няк'ви празни ралти, че да се почувства и тя малко по-специална преди да й го набиеш м/у зъбите, бузите, краката и т.н.
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 04-13-2013 на 20:58

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Друг е въпроса когато е надъхана, ама първо иска да я навиваш 15 мин. и да й приказваш няк'ви празни ралти, че да се почувства и тя малко по-специална преди да й го набиеш м/у зъбите, бузите, краката и т.н.
    така де, така де..

и точно тези приказки и това отношение трябва да си спестявате..
    4XCOKИ

Град
    Бургадидас !
    Кое ? Т'ва което си bold-нала, или навиването ? Хахах

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от Nikolay_Iliev Виж мнението
    а момичетата пърдите ли като ви е вътре? само питам
    Ми няма как да я навиеш ако тя не си поиска.Насила е кофти!
    А относно за пръцкането - вътре не , но като си го е вадил ми се е случвало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си