- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема за момичетата: с кинти или без
ето отново... ''душа'' престани не си интересна с това избиване на комплекси да поздравиш всеки, който не е съгласен с мен и да наречеш малоумник всеки, който подкрепи моето мнение... сериозно порастни, опитвам се да съм толерантна, но прекалявам много ... какъв ти е проблемът?
girlwithblueeyes може ли да ми припомниш въпроса ... защото опитах като всеки да се включа в темата, да споделя опит и мнение и изведнъж станаха велики нападания за тривиалности, бащи, боклуци и тн .. и съм пропуснала твоят въпрос![]()
Ти твоите приятели само от висшето ли общество ги избираш?
намира се 2 страници назад:d
Душа, не ти се получава да се правиш на интересна като ме повтаряш.
И отново.. за какви комплекси толко' говориш? Какви са ми комплексите в случая? Интересно ми е да ми обясниш. Всеки, който не знае какво да си изсмуче от пръстите, удря на камък, в случая - на комплекси. Ти знаеш ли изобщо какво означава това и къде да го използваш?
Имам си мнение и ще коментирам каквото си искам. На теб ако не ти харесва, не ми отговаряй.
И ти не се опитваш да си толерантна, това дори си личи по простотиите, които пишеш. Ти се опитваш да спечелиш някакъв респект с извисените си мъдри мисли, само че не пред всеки минават..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
извинявам се, не съм го прочела
Не не ги подбирам по висшето общество, аз не се смятам като част от него ... общо взето подбирам хората на стойностни и не .. такива, които са успяли да запазят морални ценности и такива, които са ги изгубили някъде по пътя ... мойте приятели са обикновенни, състуденти, стари съученици, съседи... с тях не ходя по висшите места само за хора с повече от 1000 лв в джоба за вечерта, ходим по хаус барове, дискотеки с хип хоп, поп музика... На рождените им дни пия най-евтиния алкохол просто защото плащат те и не мисля, че са длъжни да си празнят джоба, защото когато аз плащам мога да си позволя нещо по скъпо ... като цяло не ме интересуват финансите на приятелите и приятелките ми, не парадирам с нищо пред тях.. колко струваш не е единица която се мери с пари![]()
Добре благодаря за отговора
И другото ,което е убедена съм,че всенякой от тези твои приятели слуша чалга и ходи по такива места та и те ли са пошли за тебе ?
Какъв респект да искам от хора, които не познавам? Имам нещо наречено истински живот не виртуален( ако на теб ти се смесват) там искам да имам респект, а не тук ... Тук изразявам мнение, и това което виждам в момента е, че ти се включваш в коментарите и използваш правото си на мнение, само когато е срещу мен![]()
Добре, свестна си.... я сега в 4-5 изречения ми съкрати мнението си по темата, умолявам те.
да слушат, дори и аз съм ходила на такива места, когато е трябвало да уважа повод ... не казах, че мястото е пошло, не казах, че всички хора там са пошли... казах, че за мен има една група чалгослушащи, действията и външният вид на които за мен са пошли![]()
Първото ми мнение е основното по темата на 6-7 страница е ... споделила съм лично преживяване от което си вадя мнение ... малко е дълго, но не мога да го съкратя ... който има желание да го разбере би отделил 2 минути да го прочете![]()
Добре благодаря за отговорите![]()
Сега вече ми се изясниха нещата като цяло за доста неща си права , просто някой твой думи звучат доста ограничено .
между другото се извинявам, че се обърна много ненужно внимание на гледната ми точка ( грешна или не), не съм целяла да разваля темата и да направя конфликт с някого, все пак авторът е задал въпрос и се очаква да се дават мнения за него![]()
Има неща като достойнство и чест, някои хора ги разпознават само като думички, а е хубаво да ги притежават. Аз разделям хората на силни и слаби, а не на бедни и богати. За мен си мога да кажа, че така съм се изградил като човек, че когато съм с момиче/жена тъй нареченото „плащане“ на сметките в заведение или подобните му е нормално да бъде от мен. Не че няма възроптавания и мръщенички от дадени личности от женски пол, но какво по-хубаво от това.. радвам се когато го правят, по това разбирам че не са боклуци и не го намират за някво задължение от страна на мъжа. Да, но аз го намирам. И не ме разбирайте грешно.. да платиш дадена сметка или на каквото мероприятие сте не е някво геройство или възвишена проява на финансови възможности.. аз го приемам за нормално, даже ми е някво рицарско..хАХхА. По казуса със силните и слаби хора, а не богати и бедни мога да кажа, че чичковците с мерцедесите и бмв-тата си правят това което искат.. искат млади, очевидно щом им се пускат и тъпи момиченца/жени.. лошо няма.. но търсенето и предлагането са неразривно свързани.. докато има момиченца, които се лъжат по богатия чичко-паричко, ще ги има и дебеловратите „бизнесмени“, които общо зето се гаврят с представителките на женския пол. За мен една силна жена никога не би се хвърлила към някой чичко тип-спонсор. Тя би била независима, тя не би чакала наготово, тя би разполагала със свой средства и не би разчитала на никого, а слабите (само вътрешно) чичковци са вече чичковци, защото никоя себеуважаваща жена не ги иска, дори собствените им жени не ги искат, щом са изпаднали до младото и глупаво еленче. Нещо започвам да си губя мисълта.. сигурно отдавна в по-горните редове съм я изгубил, ама продължавам… пише ми се… Между клошар и принцеса няма как да има връзка.. просто не го виждам, но между средна класа и начинаещ милионер.. що не…? Примерно предишната ми приятелка (ЛЮБОВНИЦА) е от заможно семейство така да се каже…хахаХАХ….. фирми, раоти, но когато бях с дадената жена тя никога не ме е карала да се чувствам нещо по-низш от нея или нещо подобно….или може и да е опитвала, но състоянието ми на духа не ми е позволявало да се чувствам така.. може би е до човека, когато си думата с К, изведнъж ми избяга от съзнанието, по-късно ако се сетя ше я напиша…а да..комплексар.. виждаш нещата по-различно.. радваш се когато богатата ти жена те води насам натам, купува ти неща и за теб е радост да се „изфукаш“ пред тайфата от приятели-олигофрени, независимо, че ти си мъж, а нищо не си създал и изкарал през живота си…. Винаги е до хората….не до парите.. до хората. Забравих си мисълта, за тва продължавам със сегашната ми приятелка (дано не стигам до Бъдещата ми приятелка)…. Не съм я избирал според парите, а според личността й. Кефи ме максимално тва същество….постоянно се карахме първоначално за сметките, плащанията за кино, дъра-бъра… доколкото разбрах, възражението й беше, че все едно е няква курва й и се плаща по този начин… Пълни глупости, но това ме впечатли.. видиш ли, тя е независима жена, сама си плаща сметките… Ок, ама не и в мойта смяна, скъпа. Сега се сещам за нещо, по настоящем приятелката ми мисля, че изкарва някъде около 1000 лева заплата, аз изкарвам по-малко, признавам си, но отново не се чувствам втора ръка човек или нещо подобно. Въпрос на принципи е, на мъжественост ако щете е един младеж да се погрижи за сметката на своята любима. Относно купуването на дрехи и на коли и на бижута, бла-бла… че мене ще ме е ужасно срам да направя такива неща, сигурен съм и момичетата, които до ся нямам представа как си подбирам ще ги е срам да приемат подобни „подаръци“…. Явно е до хората, а не до богати и бедни. Предпоследно ще напиша, че аз не отричам парите, но както се пее в една песен „за мен парите са средство, а не цел..“. Обичайте се, никой от вас не е клошар или принцеса, за това няма страшно…и последно… има нещо наречено Класа, което много малко хора притежават, а то не се влияе от банковата сметка. Аре чао.
Ох, моля ви се, нека задружно да се съгласим, че Ленчето е жената мечта, та да спре да пълни темата с глупостите си.
Чачо, направи мъничко местенце за някое ЛС.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
4XCOKИ
Имаше попадения Елена, но е прекалено крайна. Абсолютно съм съгласна с резюмето на Аурис.
Мачок, очаквам лично или уговорка с теб, не ми бягай по тъчлинията![]()
Не мисля, че ценностната ни система трябва толкова много да се деформира. Липсата на култура дава тъжни резултати. Всеки има правото да харесва каквото си иска и да живее както си иска. За негова сметка е.
И това ограничаване на нещата в някакви рамки е пълна простотия. Ако момче купи нещо на приятелката си, тя била такава, а той онакъв. Шушнат се небивалици. Обижда се с много злоба. Той с това парадирал, а тя с онова. За съжаление много хора вярват и живеят в тези глупости. Комплекси отвсякъде.
После защо българинът казвал трудно "Обичам те"? Защо не бил кавалер? Защо ли?! Защото в противен случай ще го помислят за мачо, мамино синче или че някоя си го върти на пръста. Разни хора ще започнат да му дават акъл и да ще си завират носа, където не им е работата. Ако е обратното, той ще бъде лош, невъзпитан и т.н.
Едно момче, което има цели в живота, знае какво иска и работи по въпроса да сбъдне желанията си, лично за мен, е много по-богат от най-големия милионер. Човек може да живее с много и с малко. Не харесвам хора, които имат пари за цигари, но нямат пари да си платят тока. Не харесвам хора, на които другите им са виновни за проблемите. Не мога да бъда с такъв човек, ако ще да кара ферари. Всеки се старае да бъде добре осигурен материално- да има хубава кола, уютен дом и т.н. Няма нищо лошо в това. Да нямаш нищо, но да не висиш на нечие рамо е похвално.
Не гледам портфейла, но се дразня, ако някой си позволява много, много всичко да е за моя сметка. Черпила съм момче. Плащала съм негови сметки, но всичко трябва да си има граници. В един момент едва ли не аз трябва да върша всичко, а той да е готованко. За това сама съм си виновна. Урокът е научен. Взаимни компромиси трябва да има. Затова гледам начина на мислене. Ако момчето иска да доминира във връзката, ще уважа желанието му. Ако иска да ми подари нещо без повод, ще се трогна. В едва връзка се раздавам на 100%, очаквам същото. Ако има трабант, с чувство за хумор ще дочакаме новата кола, която вече е избрал и спестява за нея. Няма нищо срамно и да няма такава. Важното е да работи за това да постигне целите си.
За свалянето имам забележки. Напорист грубиян отпращам с плесница. С едно нормално заговаряне по-лесно ме печелят, отколкото с изтърканите пози и реплики.
Посещавам приятни места. С приятелки обичам да ходя на стриптийз, но вече не е интересно. Пиaно-баровете с приятна музика винаги печелят симпатии.![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 04-20-2013 на 13:26
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
4XCOKИ
Не харесвам хора, които имат пари за цигари, но нямат пари да си платят тока.
много правилно и като цяло цялото мнение ми харесва![]()
Радвам се, че всички се оказахте перфектните момичета за дълготрайна връзка, НО
какво правим с кифличките, които се кефят на чалга и на готини коли
какво правим с момичетата, които НЕ търсят сериозна връзка, а просто хубав секс и подсигуряване на добър стандарт с един партньор
кое е нещото, което те определя за 'лека' или 'тъпа' ако се вписваш в горните 2 категории и не си някоя морално извисена висшистка? защо ти да си по-малко човек от останалите..
навярно знаете, че на тоя свят не всеки търси сериозната и изпепеляващ любов, независимо от пола.
4XCOKИ
За всеки влак си има пътник, кое му е толкова сложното за разбиране? Човек сам разбира към каква група хора принадлежи.Ако предпочиташ изкуството, класическата музика и тн ,в повечето случаи няма да ги търсиш по чалга клубовете и обратното.Същото важи и в отношенията приятелство-секс-любов. Кифлите нека си се кефят на готините коли , на мен като ми се иска да наблегна на разговори,сериозност етц ще си търся нещата на други места и най-вероятно няма да имам кой - знае какъв допир до въпросното чалка държание/манталитет/хора.
Да спомена,че и аз слушам чалга,всъщност слушам абсолютно всичко и нямам никакъв проблем да съм на купон с чалга или на такъв с хип хоп/метъл и тн . ...
Момичетата,които не търсят сериозна връзка ще си намерят момчета,които също нЕ търсят сериозна връзка.За съжаление най-често съм попадала на такива.Свестни момчета,интересни, има какво да си кажа с тях,но усещам,че нещо липсва ,може би душата в цялата връзка(ако се стигне до там).
Аз не приемам за хора само тези,които са извършили убийства,изнасилвания и тн. Да изневеряваш, да се продаваш,да си 'лека' ...всичко това си е за самия извършител на действието.Пък и колкото и да не ми е приятно да го кажа, човешко е,в такова време живеем.
Личното ми мнение е че едно момиче/жена трябва винаги да има самоуважение.Това да си разголена/полу гола не те прави красива(дори и в действителност да си такава), прави те евтина.Една жена винаги трябва да знае как да привлече вниманието като подчертава качествата си (външни и вътрешни),а не ги излага директно на показ.Поне така ще разбере кой обръща внимание на детайлите на излъчването,а не на някаква 'цица' дето .... както и да е,разбрахте ме.
Предпочитам човекът до мен да е в същото материално положение като мен.Не е нужно да е богат ,друго ми е важно на мен.Важно ми е той да е оправен, да си личи,че има бъдеще и разбира от някакъв занаят (така да се каже).Човек,който някой ден ще може да си изхранва семейството.Определено не съм мислила с никой до сега , с когото съм била,че той ще е мъжът на живота ми ,НО просто искам да знам,че излизам с човек с бъдеще.По този начин ще се амбицирам в това,което правя ,за да постигна и аз успехи .Един вид да се дърпаме взаимно нагоре,без значение дали сме на една и съща възраст или той е с 5 години по- голям от мен.Искам да мога да науча много неща от него , включително и това как се изкарват пари(по честен път) . Коли, подаръци,заведения... да, не бих отказала от време на време,но не и много често.
Между другото имала съм история ,подобна на т.2 от 'приказката' на мачока и усещането,което имах не беше особено хубаво.В смисъл... да, когато излизахме се чувствах добре,знаех ,че ако поискам нещо (материално) ще го имам,но и също така знаех,че за него не съм момичето от т.3 и от това ми ставаше гадно.Та ... нещата не продължиха кой знае колко дълго,какво да се прави, съвестта ми се обади по едно време.
Единственото истински ама истински хубаво на това приятелят ми да има пари е че ще знам,ако някой ден имам проблем,че той ще ми помогне в материална насока. Примерно ... да се наложи да вляза в болница или да нямам пари за лекарства, да нямам възможност да си платя семестъра .След това ще искам да му върна парите,разбира се,но ако ми каже,че не иска , няма да се бутам , хах. Ако няма тази възможност,здраве да е,все ще се оправя някак.
И не ме бийте, честна съм !
Радвам се, че всички се оказахте перфектните момичета за дълготрайна връзка, НО
какво правим с кифличките, които се кефят на чалга и на готини коли
Какво му е лошото да приличаш на кифла и да харесваш бързите возила? Кифла наричат и добре поддържаното момиче, но това не означава, че няма акъл. Аз също слушам някои песни от този жанр, но избягвам просташките. Харесвам например кавърите на румънските песни. Не разбирам от коли, но без да се замисля ще скоча в онези малките състезателни колички. Не се сещам името им.
какво правим с момичетата, които НЕ търсят сериозна връзка, а просто хубав секс и подсигуряване на добър стандарт с един партньор
На всяко момиче само му се чука в даден момент. Няма едностранни неща. Мога да изчукам някой и да си тръгна още преди да се е сетил какво става, защото е просто секс. Някои мъже само за това стават. Някои момичета го правят и за добрия стандарт, но това не означава, че не изпитват нещо към човека. Варианти всякакви![]()
кое е нещото, което те определя за 'лека' или 'тъпа' ако се вписваш в горните 2 категории и не си някоя морално извисена висшистка? защо ти да си по-малко човек от останалите..
Ето отново набиване в някакви рамки. Васе, едно момиче може да изглежда лека и тъпа в очите на почти всеки по дадена причина, но да не бъде такава. Всичко е въпрос на гледна точка. Аз съм била тъпа, само защото правя нещата по-добре от някой комплексар и това се забелязва. Мога да бъда и лека за някого, на когото съм казала "Не!" за единия секс и от злоба ме плюе.
навярно знаете, че на тоя свят не всеки търси сериозната и изпепеляващ любов, независимо от пола.
Да, не всеки я търси. Освен това за всеки е нещо различно. Има най-различни примери.![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 04-20-2013 на 17:14
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мъжки или женски?
Независимо от отговора - къде и какви пари излиза едно такова удоволствие? Нямам предвид лап денс, де, а като цяло ходенето - цена, напитки и т.н.
Мачок, не всички търсят сериозна връзка. Моето впечатление от темата е, че дори при неангажиращи отношения момичетата като цяло предпочитат факторът "пари" да не играе роля. Дали заради общественото мнение, или заради лични причини, но това ми се оформя като извод.
Ще кажа и за себе си: В момента съм в сериозна връзка, която ме удовлетворява. Ако не бях, не бих търсила сериозни отношения на всяка цена - първо, защото да търсиш УМИШЛЕНО тип връзка е глупаво. Второ, теоретично не бих имала против да бъда возена и разкарвана като кукличка в една нормална връзка, но... познавам се. Рано или късно нещо ще започне да ми казва в главата "Държиш се като курва, която си отваря краката в замяна на обиколки по моловете и бутикови кафенета". Вероятно това гласче би могло да бъде притъпено, но винаги бих се чувствала най-добре и най-хармонично със себе си, ако парите не играят толкова голяма роля дори при несериозни връзки с цел правене на кеф.
Имам и въпрос към теб: каква емоционалност би имало в подобна връзка? Прегръдки, която не са с цел прелюдия към секс, а просто "радвам се да те видя" и "радвам се, че си до мен", търкане на нослета, небрежно полягване на леглото и дълги разговори? Какво е за теб нормално?