- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
Честито ни!
А на мен разпределение за матурите...йей
По БЕЛ съм в една стая с 4-ма от моя клас,а по философия сме почти целия зип заедно.
Оформена съм по всичко с 6.
Днеска се снимахне.
Утре ще ходя за 3 часа философия.В четвъртък трябва да си взема роклята и те така.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Майчицееее...завършихме. А аз не мога нещо да се изкефя на макс. Някакво никакво ми е.
Честито ни. Сега на 18 ще се събираме за изпращането,след това около матурите , след това балът и...едва ли ще се съберем абсолютно всички някога.
Оформена съм с 6.00 по всичко. Дано не прееба матурите.![]()
maDamn
Преди малко се прибирам от изпращеното ми . Хубаво беше в интерес на истината ще ми липсва тоав място и някой хора но никога не съм била толкоав привързана към някой . Факт е че след бала вече всеки тръгва по своя път и едвали някога въобще ще се видим повече . Ще останат едни приятни спомени но дори да се срещнем след 10 години всеки ще е променен.
Днес сигурно преди бала ще се съберем класа за последно и после всеки на където го отвве вятъра .
Аз минавам да ви поздравя с честито завършване и да ви пожелая успешно взимане на матурите и незабравим бал.![]()
Като ви чета ми става носталгично за миналата година, насладете се на следващите две седмици, нищо, че имате изпити и матури и те са си емоция.
Нека аз да започна големия спам в следващите 2-3 страници
Къде сте на матурите?
Аз съм ПГБЕТ и 15 СОУ
Аз съм на планина.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мина и изпращането, йееее :д остават 7 дена до матурата по Бел ииии трябва да седна тея дни да направя един стабилен преговор на всичкопо биология имам доста неща да науча още..днес трябва с това да се занимавам цял ден, страх ме е много. И тоя бал да вземе да минава веднъж за винаги и държавния и той и да се успокоя малко.. Толкова отдавна мечтая да се отърва от училище : )
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
На мен днес ми е ден за реанимиране, но от утре почвам стабилен преговор по БЕЛ
Оххх и аз трябав да уча и по датски и български
Ама по нощите ще е
Сега си почивам че снощи беше дълга нощ
Абе да попитам само на мен ли ми е все тая че сме завършили и т.н . През цялото вреем гледах как всички плачат а аз седя като стъкло![]()
Имам да уча по история, а ме мързи У червата!
Ама ще се справя, какво да се прави.
maDamn
Хорца, никъде не намирам в интернета снимка на България с езерата и язовирите, някой може ли да ми помогне. Трябва да ги уча за матурата по География. Или другия вариант, да отскоча до някоя книжарница и да си взема атлас..![]()
^
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...80%D0%B8%D1%8F
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%...80%D0%B8%D1%8F
Най-добре намери атлас,защото снимка...трудно ще откриеш. Направи си някакъв списък по области може би и така ги учи.
maDamn
Хич не ми се учи днес. А трябва.
Много ми е романтично, освен това. Аз да си кажа. :'D
Честито на завършващите.
Пожелавам ви попътен вятър и успешно вземане на матурите с отлични оценки.![]()
Аз завърших,ама днеска пак в 8 на училище.Имахме допълнителни часове по философия и решавахме матурите по желание,които бяха трудни.Да минава всичко!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Хайде, стискайте зъби! Малко остана!
стискаме,стискаме : ))
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Учите ли още за матури?
Ja![]()
Вече правя по 2-3 грешки на тестчета по бг пък да се похваля и за .
Сега ми е досат мързеливо ама няма как трябва да се учи .
Абе ще ми липсва до някъде просто аз съм си по сдържана от към емоции
Ама в край на сметка това са нещата от живота и няма нужда от драми и реване нали никой не е умрял ?!
На мен ми липсва обстановката, досадата да седиш там,ама да знаеш,че винаги можеш да си хванеш чуканалата. Липсват ми повече съучениците, с които междучасията си пафкахме и ни беше забавно. Обстановката ми липсва, ученето си е учене навсякъде, не ми липсват нито уроци,нито тва да седя и да тъпея в час.
maDamn