.
Отговор в тема
Страница 12 от 38 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 929
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Охо, още два дена до матурите!Яко кеф
    Вчера направих един бър преговор по литература,по бел си прочетох всичките правила,направих 10 матури(с по около 3 грешки на теста,винаги греша някой от първите 11 въпроса) и сега отивам на прическа.
    Приятен подготвителен ден!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Оф,хорa,тея от клaсa много ме дрaзнят!!!!!!!Добре,че повече нямa дa ги гледaм! Егaти зaядливите съществa ?!?!??? Питaт ме кaкво мисля,дaли дa ннaпрaвят .подaрък зa един преподaвaтел,aз кaзaх че зa мен зaслужaвa друг,тa щом нa единия и нa другия трябвa.. Почнaхa се коментaри ,че било неувaжение,кaк съм решилa тaкa бля бля.... Их лелееееееее .... нямaм думи. Излaгaм симнението и понеже сa големите морaлисти почвaт дa се зaяждaт. Дa aмa кaто стaнa думa зa тaя по aнглийски и никой не я зaчитa ,взимaт я нa шегa. Оф нямa дa се зaнимaвaммммм!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    ^Между друтото,аз също тая такива чувства : ).От 27 човека,само на 22-ма ще кажа "Сбогом курви" с усмивка на лице.
    Същият проблем с подаръка и при нас имаше.Но при нас беше проблема,че някои бяха решили да се изтъкват с финансови възможности и явно бяха решили да ни ги завират тея пари под носа.Смешни им се сториха по 10 лв на човек за подарък,като изключим всичките букети дето се взеха.250 лв на мен лично ми се сториха -прилична сума за подарък,а не 500 лв.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

От днес съм започнал да чета някакви листа, които класната ни даде. Отгоре пише "Езикова култура" и се надявам докато чета да ми влезе нещо в главата за вторник. Най-много ме притеснява кое произведение ще се падне.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    От Банско съм, но учих в МГ-то в Благоевград. (:

ДА СЕ ПОХВАЛЯ!
    ИМАМ ПЪЛНО 6 НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ ИЗПИТ ПО ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН!
    Е, НЕМА ТАКЪВ КЕФ!
    <333

Щом си учила в МГ значи има вероятност да си ме виждала.
    XTREMEFREERIDE, случайно през декември месец някъде да са идвали една група по актьорско майсторство в един от часовете по литература да рецитират Ботев?

Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    От Банско съм, но учих в МГ-то в Благоевград. (:

ДА СЕ ПОХВАЛЯ!
    ИМАМ ПЪЛНО 6 НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ ИЗПИТ ПО ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН!
    Е, НЕМА ТАКЪВ КЕФ!
    <333
    Ти всъщност къде кандидатства,каква ти беше темата,а и ми е интересно защо чак сега научаваш за резултата си,защото моят изпит беше преди около 2 седмици,а още същият ден си разбрах резултата.А иначе браво за успеха ^^

Град
    My own world
    balu4ka, в НБУ кандидатствам. Изпита ми беше в събота, разбрах си резултата вчера. (:

DukeSolinus, не съм сигурна, но имам някакви такива бегли спомени за тоя рецитал.

Аз пък тази сутрин реших да оставя мъжО да поспи и си направих обстоен преговор от тетрадките по литература за всичко. Чувствам се супер, въобще не се притеснявам за утре, много ми е готино.
    Пък сега чезна на пробен грим :3

Град
    V.T
    balu4ka, в НБУ кандидатствам. Изпита ми беше в събота, разбрах си резултата вчера. (:
    Моя беше във ВТУ,пробният беше върху графичен дизайн и визуални комуникации+рисуване.Ти колко изкара на рисуването,защото при нас балообразуването е + рисуването ,освен специалността.

Пхаа мислех че само аз съм си спокойно за утре . Снощи си преговарях до 1-2 часа по Литература . Писали сем си подробни планове и анализи на всички произведения и си преговорих от там . Малко ми е все тая какво ще се падне или какви ще са въпросите .

DukeSolinus, не съм сигурна, но имам някакви такива бегли спомени за тоя рецитал.
    Ем то аз участвах в тоя рецитал. Рецитирах "До моето първо либе". Поне Ботевите ги знам наизуст.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз съм спокойна за утре, не се притеснявам. Знам ,че каквато и тема да се падне,ако трябва ще си го изсмуча от пръстите,но ще го напиша перфе.
    maDamn

Супер фен Аватара на lqlq89
    Успех на всички утреее! {}{}{}
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    И аз съм мега спокойна за утре.Късмет,другарчета,пък каквото стане!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Моя беше във ВТУ,пробният беше върху графичен дизайн и визуални комуникации+рисуване.Ти колко изкара на рисуването,защото при нас балообразуването е + рисуването ,освен специалността.
    На изпита с рисуването ми е тази пълна шестица. (: То не е само рисуване, представях и компютърни разработки, и фотографии. На ТОП теста имам 53 от 100 точки, но явно е бил трудничък моя вариант, защото по статистика 86% от кандидат-студентите имат по-нисък резултат от моя. Бала ми се образува от ТОПа, специализирания изпит и матурите. (:

Град
    V.T
    На изпита с рисуването ми е тази пълна шестица. (: То не е само рисуване, представях и компютърни разработки, и фотографии. На ТОП теста имам 53 от 100 точки, но явно е бил трудничък моя вариант, защото по статистика 86% от кандидат-студентите имат по-нисък резултат от моя. Бала ми се образува от ТОПа, специализирания изпит и матурите. (:
    При мен беше доста по-различно.В единият ден изпита ми е върху плакат на тема и портфолиото ми съдържаше плакати+фотография,но аз нямах никаква подготовка,дори както се казва не знаех как да си поставя текста.Но по чудо съм сред 7-те 5-ци,а само една 6-ца имаше от 27 човека.На рисуването от 30 човека съм на 5-то място с 5.00,но там очаквах повече от себе си,защото главата ми е по-силната част.Ти фактически не е нужно да се явяваш на редовните в тоя случай? : )

Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    При мен беше доста по-различно.В единият ден изпита ми е върху плакат на тема и портфолиото ми съдържаше плакати+фотография,но аз нямах никаква подготовка,дори както се казва не знаех как да си поставя текста.Но по чудо съм сред 7-те 5-ци,а само една 6-ца имаше от 27 човека.На рисуването от 30 човека съм на 5-то място с 5.00,но там очаквах повече от себе си,защото главата ми е по-силната част.Ти фактически не е нужно да се явяваш на редовните в тоя случай? : )
    Ами да. Повече от 6 няма да изкарам.

Град
    V.T
    Ами да. Повече от 6 няма да изкарам.
    Еми,ясно ми стана..;Д
    Иначе НБУ-то ми е скъпичко,а и то поради това доста хора си и влизат де ; ).Ще се пробвам в академията.
    Сега може да си оттдъхнеш,останаха матурите само.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Някой ако ще учи в ТУ-Варна да пише на ЛС

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    хахахаха новобранци смотани хахахах

то тва е лесното
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Beyond reality
    Др.Дулитъл , не се обаждай и ти си бил такъв.
    Аз ,ако ще имам колеги в СУ да свиркат
    Опекох си баницата за там Иначе успех ви утре, училището в което съм е на другия край на града,ама за 20 мин съм там, към 7 излитам от вкъщи.
    maDamn

Град
    V.T
    ^Щастлива бъди,в 5 :30 ще ми се наложи да се изтрелна от вкъщи ;Д

Град
    Beyond reality
    Олеле...ужас.Защо ? Колко е далеч това училище?
    maDamn

Хора някой знае ли номера на близнаците двамата фотографи които снимат абитуриентите в София за албумите имам нужда от номера им

Град
    Beyond reality
    ^Запетая,нещоо??
    Потърси ги в нета, много близнаци има по София
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си