- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
Ами,на майната си.В случая е на около 20,25 мин с кола,а ако ми се беше наложило с автобус,то нямаше да мога да стигна,но естествено никой умен не се е сетил и за това.В съседен град уча и затова са ме разпределили в този град.Целият град е разкопан и има светофари ,на които чакането в най-дорият случай е около 20 мин,ако не и повече-заради трафика.А си представям какво ще е като всички 12 класове тръгнат с коли...лудница (меко казано).
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Довечара ще преговоря пак като детето заспи
Утре следобяд съм на пробна прическа
И успех утре на всички![]()
Брррр, ебаси скучната тема, ебаси.
Последно редактирано от XTREMEFREERIDE : 05-21-2013 на 11:25
Скучна,скучна,колко да е скучна. На мен само още едно изречение ми трябваше и запълвах точно 5-те страници,тоест оставих само един празен ред!Но теста беше лесен.
сЪтелит,сДРАЧАВАНЕ?![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Е, има нещо вярно.Аз писах 3 страници, ама много ситних буквите. Е, не че принципно съм по ОБЕМНИТЕ неща, де. Ама ми се стори смислено и си го харесах като го прочетох. Малко анти-теза дойде май. Защото накрая писах, че "родината не е място на физическо присъствие, а дом на душата" (цитирам се
).
Е не съм очаквала да ми толкова лесно но все пак нека изчакаме .
Темата ми хареса но писах много малко около страницка и полвина .
Тестовата ми част там се надявам да съм се справила за темата е ясно ,че нищо не съм написала . Не разполагам с толкова голям диапозон от думи и това беше най-доброто което успях да написа .
нали ви казах а а а а а аа
ноовбранки![]()
Правих я преди малко в нета, имам само една грешка. Темата не ми харесва, ама има много по-кофти варианти, пр. миниатюрите на Славейков, повечето произведения на Далчев... :д.
Догодина ще си мечтая за "Индже", "Шибил", "Железният светилник", "Тютюн", "Септември" или нещо на Ботев. Елин Пелин също ми харесва.![]()
Добре че не беше Далчев иначе на момента щях да си изляза .
Много ме ограничи мен лично тази тема. Като че ми сложи рамка, от която не можех да излизам. Много ме е яд, защото станах с настроение да разпоря листовете, да ги излекувам от мълчание и...и...абе, голям праз. Мина. Сега английския да мине също толкова добре и да идва бала. ^-^ Аз си взех роклята преди час, btw. Обожавам си я <3456789
Мойта си я взимам утреее влюбена съм в нея . Ако беше зле шивачката щеше да бере ядове![]()
мъничко от роклята XD
![]()
До долу!
Аз моята мислех да е дълга ама в последствие размислих и се получи късичка