- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
Здравейте! Интересувам се дали някой продава всички решени задачи по химия от сборника на МУ-Варна 2013г.и на каква цена? Благодаря! : ))))))))))
ако съм писал по темата, но не съм отбележил какъв е жанра, а то е съчинение с ясно изразени увод,бла,бла,заключение дали ще ми го счетат и дали ще ми намалят от точките(смисъл няма да ми дадат?)?
^ Мисля, че няма да е проблем.
Мммм, съмнявам се,може би ще ти резнат 1-2 т.
maDamn
ох дано да е само толкова, че ще откача иначеплааам предполагам си подпалила химикалката на яворов и си написала много?
3 страници и малко отгоре.![]()
След Йовков и Пелин - той ми е най-най!
maDamn
Айде и утре да минава тая матура. После балче. ^-^ Ииии после местене в София (*бля*-за Софията, *<3*-за местенето)!!! Вие на бала цялата вечер ли ще си оставате с класа/випуска? Нашите са се разбрали за чалготеки и аз ще пропусна. С няколко мацки от моя клас + компанията ми ще си отидем на нашето си местенце. (:
нашите искат да ходиме в Плаза, аз не съм навит обаче.
Ние сигурни ще пропуснем Чалготеката. Ако пък искат да ходят аз ще пропусна!
maDamn
Ох,колко е гадно времето!
Кой знае утре къде ще ни забутат по философия,направо не ми се мисли,да хвана 4 ще съм хепи!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ние сме до 6 сутринта в ресторанта.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
До 6??? Ние до 2-3. След това кой-откъдето си е.
maDamn
Ние до 1-2 сме в ресторанта после отиваме на Слънчев бряг моята компания другите не ги знам къде ще ходят.
Веднага след бала отивате на Слънчев? Да попитам,откъде си?
maDamn
Щото от нашето училище и от другото правят екскурзии до Слънчев, ама е 1-2 дни след бала. Викам си...баш след бала да се тварят , съмнейшън![]()
maDamn
ааа и ние сме за Съннии, 26ти заминавамеbtw говорих с учителката по бел и каза,че ще ми резнат точки щото не съм определил жанра... -_- ех,дано поне ми дадат 10тина за да хвана 5,50....моляяяяяяяяяяя
![]()
ние сме до 23:30 в ресторaнтa... После почвa простотиятa. Нямaме резервaция с няколко човекa от клaсa. Не ми се дaвaт 60 лв сaмо,зa дa имa къфде дa седнa ,a и дa не говорим,че aлкохолa нямa и дa стигне до мен aко съм с клaсa. Ще ходимв Ревю ....нещо не ми се ходи,дaже бих предпочелa някое спокойно клубче,aмaaaa.... Пък aко нямa местa ще си търсим друго място. Въобще не ми се мисли и не ме интересувa.
При нас в ресторанта музиката ще е всякаква, ще има от всичко по нещо.Ще преживея чалгата,ама после няма да ходя на чалготека, те ако искат, не си падам по тея места.
maDamn