- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На всички добър късмет-на есен в университет! 12 клас - 2012/2013 VOL. 2
aз нямaм проблем с чaлгaтa. Слушaм всякaквa музикa,но просто ...след кaто излезеш от ресторaнтa те гледaт кaто бaнкомaт по зaведениятa. Чaкaт те дa се нaпиеш и дa хвърлиш егaти пaрите ей тaкa. Товa ме дрaзни много. Едно клубче с приятнa музикa,лек aлкохол и тaкa. Aмa нaнaй си...нaли трябвa дa се прaвим нa гъзaри и целия свят дa рaзбере,че сме минaли 12клaс...
Някой знае ли какво правят проверяващите, ако на 41-ви въпрос не си отбелязал жанра ?
tinity73 провери си пощата, братя по съдба смее явно![]()
Само на мен ли една от темите на матурата по английски ми му се стори сравнително тъпа?
Какво предпочитам да съм ???? дърво или дъб и защо?![]()
Ей сега се прибирам 3 часа киснах
Сигурна съм,че съм я осрала леко,ама майната му. По темата писах това за най-опасното изобретение. Еми ,мамка му, ква беше простотията с дъб ли искаш да си или ела? Можеше да се измисли някаква идиотия за нежността на едното и бодлите на другото,ама не ми се занимаваше. Писах по втората тема, та се олях, над 200 думи имам, можеше и още,ама тогава вече щяха да ме кърцат яко.
maDamn
granger, аз броя моите след един абзац и бяха далеч под 160 и след следващият не писах кой знае колко много и изведнъж ги бях прехвърлил 170.![]()
Аз се прецаках много яко.Ще казвам на всички да не записват философия,никога!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
^Имай в предвид,че миналата година е имало елементарни въпроси от типа на "на колко части виждате разрязана ябълката на картинката?"...С матура по гео-същата работа.Но имам чувството,че всяка година има тенденция да ги усложняват.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Да,знам.Аз съм ги правила всичките матури и то с по 2-3 грешки,а тая днеска ме заби в шеста глуха...ба маама му,толкова да съм тъпа,че да си не взема матурата!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ни моа просто,откачам вече.
maDamn
Ко да ти каам?
ни моа разбера 7-класниците с какво са по-важни от нас?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
На мен пък ми е спокойно когато и да ги качат вес ми е тая![]()
А те 7 клас по какво карат матура по Математика ли ? Или както нас ?
Вие нали знаете, че матурата като е по-трудна е по-трудна за всички => скалата пада. Споко, няа се косите. Тъй или иначе сме балъчест набор. Нааай-вероятно скалата ще падне.
Последно редактирано от XTREMEFREERIDE : 05-24-2013 на 08:25
Едно ,че сме балъчест,едно, че сме пък малък набор . Влизането в уни-та ще е по-лесно и за не толкова напъващите се.
maDamn
Остава само балааа, ляляляля! Сега ще пада голямото чистене вкъщи (от моя страна).Иначе се облякохме с кавалерЪТ ми и толкова много се харесваме, awww <3
Балчето ми е днееееееееес
А на 1ви юни първото изпитчеее
юхухуууууууупоне днес няма да го мисля.
maDamn
Мале, хора...аз в неделя (когато ми е бала) няма да имам време да се обърна...
Яко разбивация, ей!
Приятно прекарване на всички :*..
Ох, моят бал ми липсва![]()
..
напихте ли се?
Балът свъършииии ;( Беше неповторимо, уникално, незабравимо усещане. Просто много ми хареса, никога няма да го забравя..